Νέο Επιχειρείν

Έως το τέλος Φεβρουαρίου η ψηφοφορία για τα Startupper Awards


 Έως το τέλος Φεβρουαρίου (29 Φεβρουαρίου και ώρα 23:59) παρατείνεται η ψηφοφορία για τα Startupper Awards, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο τρεις 3 πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου ενώ η νέα ημερομηνία για την τελετή βράβευσης είναι στις 18 Μαρτίου στο Orange Grove.

O διαγωνισμός για τα Startupper Awards, δηλαδή τα βραβεία που θα δοθούν για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του Startupper.gr από το ίδιο το οικοσύστημα στις καλύτερες νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και τους δημιουργούς τους, κέντρισε το ενδιαφέρον όλων και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Έτσι αποφασίστηκε να δοθεί μία ακόμα παράταση για όλους όσοι δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους Startup εταιρεία και να την αναδείξουν.

Τα Startupper Awards τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ανασυγκρότησης, του ΣΕΒ και της ΕΧΑΕ, και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του ENDEAVOR Greece, του ΣΕΚΕΕ, της Hellenic Startup Association και του Orange Grove.

Όλα τα βραβεία (9) θα απονεμηθούν μετά από ανοιχτή – δημόσια ψηφοφορία μέσω του Startupper.gr και την πλατφόρμα E-SURVEY, ενώ η οργανωτική επιτροπή θα δώσει ένα και μόνο βραβείο που θα ανακοινωθεί το βράδυ σε ειδική εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις