ΕΥΖην

Eνθουσιασμένος με τον Ζακ Έφρον o Κέβιν Φον Έριχ


Eνθουσιασμένος με την ερμηνεία του Ζακ Έφρον (Zac Efron) στην επερχόμενη ταινία του A24 "The Iron Claw" είναι ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής Κέβιν Φον Έριχ (Kevin Von Erich). Σε δήλωσή του στο TMZ δήλωσε ότι ο Έφρον «έδειχνε υπέροχος» στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας, δείχνοντας τον ηθοποιό ιδιαίτερα μυώδη.

«Θα είναι δύσκολη δουλειά νομίζω, είναι πολλές πληροφορίες και πολύς χρόνος και έτσι έχουν σκληρή δουλειά μπροστά τους, αλλά είδα μια φωτογραφία του άντρα και φαινόταν υπέροχος», είπε ο πρώην παλαιστής.

«Δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ τόσο καλός, οπότε πιστεύω ότι θα τα πάνε υπέροχα. Βάζω στοίχημα ότι θα το κάνουν» είπε ο ίδιος.

Ο Φον Έριχ είπε στο TMZ ότι, ενώ έχει μιλήσει με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Σον Ντέρκιν, δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Έφρον για τον ρόλο.

«Αλλά όσον αφορά τον Έφρον, μόλις είδα αυτή τη φωτογραφία, όπου φαίνεται πολύ καλός και μυώδης, είπα πρέπει πραγματικά να γυμνάζεται σκληρά».

Η επερχόμενη ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία και παρακολουθεί την «άνοδο και την πτώση της οικογένειας Φον Έριχ, μιας δυναστείας παλαιστών που άσκησε τεράστιο αντίκτυπο στο άθλημα από τη δεκαετία του 1960 μέχρι σήμερα», σύμφωνα με το στούντιο.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα