ΕΥΖην

Ένα Fendi καφέ στα Harrods (photos)


Μετά το Jacquemus cafe στο Παρίσι και το Prada Marchesi 1824 στο Λονδίνο

Το 2019 φαίνεται να είναι η χρονιά που η μόδα και η εστίαση διασταυρώνονται. Ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας και ιδρυτής του brand Jacquemus, Simon Porte Jacquemus ανακοίνωσε ότι ανοίγει νέο καφέ στο Παρίσι. Ο ιταλικός οίκος Prada πρόσφατα εγκαινίασε το αρτοζαχαροπλαστείο Marchesi 1824 στο Λονδίνο. Τώρα, ο οίκος Fendi ανακοίνωσε την καλοκαιρινή του απόβαση με ένα Fendi caffe στο διάσημο πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου.

Το Fendi Caffe, pop-up κατάστημα σχεδιάστηκε από τον Καλιφορνέζο εικαστικό καλλιτέχνη Joshua Vides και παρουσιάζει το εικονικό λογότυπο με το διπλό FF τόσο στην τέχνη του καφέ όσο και στην εσωτερική διακόσμηση σε ασπρόμαυρα γραφικά.

Μπορείτε να παραγγείλετε καφέ με το λογότυπο Fendi, μπισκότα σε σχήμα τσάντας του ιταλικού οίκου ή ένα κέικ με το FF, σύμφωνα με το Harper's Bazaar.

fendi caffe

Στο καφέ προσφέρονται ιταλικές λιχουδιές, πρωινά και γεύματα, αλλά εκτός από τις μπαγκέτες που τρώγονται θα φιλοξενείται η εικονική τσάντα Baguette του οίκου.

Fendi caffe

Ακόμη οι θαμώνες θα μπορούν να δουν μία επανέκδοση της Baguette της Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι του 1997, αλλά και να δημιουργήσουν τις δικές τους εκδοχές της Mini Fendi Peekaboo τσάντας.

fendi caffe

Το Fendi caffe βρίσκεται στον πέμπτο όροφο του πολυκαταστήματος και θα λειτουργήσει έως το τέλος Αυγούστου.

Μπορείτε να μεταβείτε εκεί με ένα Fendi ταξί.

Fendi caffe
Διαβάστε επίσης