ΕΥΖην

Εμπνευσμένος από τον Kurt Cobain ο ρόλος του Batman / Bruce Wayne που υποδύεται ο Robert Pattinson


O σκηνοθέτης της νέας ταινίας Batman, Matt Reeves, επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι πηγή έμπνευσης για τον Batman / Bruce Wayne, που υποδύεται ο Robert Pattinson, ήταν ο αρχηγός των Nirvana, Kurt Cobain.

Σε συνέντευξή του στο Empire, ο σκηνοθέτης εξήγησε, ότι αποφασίστηκε να επικεντρωθεί σε μια διαφορετική πλευρά του Μπρους, ενώ έγραψε την πρώτη σκηνή και άκουγε το «Something In The Way» των Nirvana, το οποίο ακούγεται επίσης στο πρώτο trailer της ταινίας.

«Τότε σκέφτηκα ότι, αντί να παρουσιάσω τον Μπρους Γουέιν ως playboy που έχουμε ήδη δει, υπάρχει μια άλλη εκδοχή, που έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία και έγινε ερημίτης. Άρχισα λοιπόν να κάνω αυτή τη σύνδεση με την ταινία «Last Days» του Γκας Βαν Σαντ και την ιδέα της μυθιστορηματικής εκδοχής του Κερτ Κομπέιν να βρίσκεται σε αυτό το αρχοντικό σε παρακμή» αποκάλυψε.

Ο Ματ Ριβς πρόσθεσε ότι ο Πάτινσον τράβηξε την προσοχή του μετά την εμφάνιση του στο «Good Time» των αδερφών Σάφντι.

«Σε εκείνη την ταινία μπορούσες πραγματικά να αισθανθείς την ευαλωτότητα και την απελπισία του, αλλά μπορούσες να νιώσεις και τη δύναμη του» είπε.

«Νομίζω ότι ήταν μια εξαιρετική μίξη. Έχει επίσης αυτό το στοιχείο του Κερτ Κομπέιν, μοιάζει με ροκ σταρ, αλλά φαίνεται επίσης ότι θα μπορούσε να είναι ερημίτης» πρόσθεσε.
 
Η ταινία με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του Μπάτμαν αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου 2022.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα