Πολιτική

Ελληνική Λύση: Εφιαλτικά τα στοιχεία της Eurostat για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα


Τον κώδωνα του κινδύνου για το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα κρούει η Ελληνική Λύση επικαλούμενη τα «στοιχεία που δημοσιοποίησε η Eurostat». Σύμφωνα με αυτά, όπως σημειώνει η Ελληνική Λύση «στη χώρα μας από τα περίπου 4,1 εκατομμύρια νοικοκυριά, περισσότερα από 3 εκατομμύρια δεν έχουν παιδιά ενώ τρία ή περισσότερα παιδιά έχουν λιγότερα από 170.000 νοικοκυριά!».

Η Ελληνική Λύση χαρακτηρίζει τα στοιχεία αυτά «εφιαλτικά», τονίζοντας ότι «αποτελούν ύψιστη απειλή για την ίδια την ύπαρξη του ελληνικού έθνους».

«Οποιαδήποτε ολιγωρία και συνέχιση των εγκληματικών λαθών που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στα πρόθυρα του αφανισμού, θα τιμωρηθεί σκληρά από την ίδια την ιστορία. Η Ελληνική Λύση απαιτεί τη σύσταση Εθνικού Συμβουλίου για την αντιμετώπιση της συρρίκνωσης του Ελληνισμού, το οποίο θα εκπονήσει άμεσα δεσμευτικές πολιτικές που θα υποχρεώνουν την παρούσα και τις μελλοντικές κυβερνήσεις να τις εφαρμόσουν», προσθέτει η Ελληνική Λύση και καταλήγει: «Είμαστε πλέον υπόλογοι τόσο στους νεκρούς όσο και στους αγέννητους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα