ΕΥΖην

Drake: Επικοινώνησε μέσω Instagram με τον δήμαρχο, ζητώντας... ισχυρότερο WiFi


Την αναγνωρισιμότητά του αξιοποίησε για μία ακόμη φορά ο Drake, για να ζητήσει από τον δήμαρχο του Πίκερινγκ... ισχυρότερο WiFi...

Ενώ δούλευε για το νέο του άλμπουμ στο studio, ο Καναδός rapper αντιμετώπισε πρόβλημα. Έσπευσε λοιπόν στο Instagram, για να επικοινωνήσει με τον δήμαρχο του Pickering (Πίκερινγκ), στο Οντάριο του Καναδά, ζητώντας ισχυρότερο σήμα wifi.

"Μπορεί ο δήμαρχος του Pickering να εγκαταστήσει μερικούς ισχυρότερους πυλώνες wifi έτσι ώστε ο @boi1da (μουσικός παραγωγός) να μπορεί να μου στείλει όλα τα νεώτερα beats του;" έγραψε ο Drake σε story στο Instagram την Τρίτη.

"Προσπαθώ να δουλέψω. Ευχαριστώ",συνέχισε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Drizzy αξιοποίησε την αναγνωρισιμότητά του με δήμαρχο.

Νωρίτερα φέτος, αφού πήρε σπίτι του ένα Grammy τη βραδιά απονομής των βραβείων της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης, ο Drake απευθύνθηκε στον δήμαρχο του Τορόντο, Τζον Τόρι - με αφορμή τη βράβευση του - και του ζήτησε να φωτίσει με χρυσά χρώματα το Tower CN, πύργο τηλεπικοινωνιών και παρατήρησης, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Ο δήμαρχος το έκανε!

Ο Ντέιβιντ Ράιαν, δήμαρχος του Πίκερινγκ δεν απάντησε αμέσως στον Drake, αλλά από τον επίσημο λογαριασμό της δημοτικής αρχής δόθηκε μία μακροσκελής και αναλυτική απάντηση, στην οποία τονίζεται ότι το δημόσιο wifi "είναι το καλύτερο που υπάρχει" και ότι "το Πίκερινγκ αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο ευφυείς πόλεις του κόσμου από το Intelligent Community Forum".

Διαβάστε επίσης