ΕΥΖην

Περήφανος ο Drake, μας ξεναγεί στο νέο ιδιωτικό του jet (video)


Ο Drake μόλις αγόρασε ένα νέο πολυτελές ιδιωτικό jet, το οποίο έσπευσε να παρουσιάσει με υπερηφάνεια στους ακολούθούς του στο Instragram, τους ξενάγησε στο εσωτερικό του και έγραψε: "Χωρίς ενοίκιο, χωρίς χρονομεριστική μίσθωση, χωρίς συνιδιοκτήτες".

Στο στιγμιότυπο διάρκειας 1,5 λεπτού φαίνεται να μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο αεροσκάφους από τους εργάτες.
   
"Δεν ξέρω πώς να μην το πάρω συναισθηματικά τώρα" είπε ο Drake με δέος για το νέο απόκτημα.
   
Το εντυπωσιακό τζετ διαθέτει βελούδινους καναπέδες και πολυθρόνες, τραπέζια, μια γιγαντιαία τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ριγέ χαλιά.
   

Στο εξωτερικό του Boeing 767 έχουν τυπωθεί η επιγραφή «Air Drake», η κουκουβάγια που κοσμεί το σήμα της δισκογραφικής εταιρείας του καλλιτέχνη, Ovo Sound και το χαρακτηριστικό σύμβολο «χέρια σε προσευχή».
   
Το αεροπλάνο αποτελεί μέρος μιας νέας συνεργασίας μεταξύ του Drake και της καναδικής αεροπορικής εταιρείας μεταφορών φορτίων, σύμφωνα με το The Blast.
   
Το μήκος του συγκεκριμένου τύπου αεροσκάφους είναι 48,51 - 61,37 μέτρα. Το Boeing 767 μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 900 χιλιομέτρων την ώρα και το άνοιγμα των φτερών του φτάνει τα 47,57 μέτρα.
   
Η εκτιμώμενη αξία του αεροσκάφους είναι περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.
   
"Η στήριξη των εγχώριων επιχειρήσεων ήταν πάντα μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές μου, οπότε όταν ήρθε η ευκαιρία να συνεργαστώ με μια μεγάλη καναδική εταιρεία, αισθάνθηκα ότι είναι τιμή μου να το κάνω" ανέφερε ο Drake σε δελτίο τύπου.
   
Είναι η δεύτερη φορά που αεροπλάνο "Air Drake" παρουσιάζεται στο κοινό.
   
Το προηγούμενο "Air Drake" παρουσιάστηκε το 2010 όταν ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και ο ιδρυτής της Virgin Group, Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, διοργάνωσαν μια ειδική πρώτη διεθνή πτήση της Virgin Airlines, από τις ΗΠΑ στον Καναδά για τον Drake και αρκετούς άλλους επιβάτες.

Διαβάστε επίσης