ΕΥΖην

Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές στο Πεδίον του Άρεως από την Περιφέρεια Αττικής


Κινηματογραφικές βραδιές με προβολές κλασικών ταινιών του παγκόσμιου σινεμά για όλες τις ηλικίες, προσφέρει από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου η Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίον του Άρεως.

Στο υπαίθριο θέατρο Αλίκη, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εμπνευσμένο από το παραμύθι «η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», οι πολίτες της Αθήνας μπορούν να απολαύσουν της βραδιές πολιτισμού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, με τα δωρεάν εισιτήρια να διατίθενται στην είσοδο του κινηματογράφου, ενώ ο χώρος είναι προσβάσιμος και για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των προβολών

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο στο χώρο, επισήμανε: 

«Ο πολιτισμός δίνει δυναμικά το παρών στο Πεδίον του Άρεως. Κάθε πολίτης, κάθε μικρός και μεγάλος που αγαπά τον κινηματογράφο, έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μαγικές βραδιές σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον».

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης παρατήρησε: «Προτεραιότητά μας είναι να αναδείξουμε ως καρδιά της πολιτιστικής ζωής του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, το πάρκο μας, το Πεδίον του Άρεως, το οποίο επιθυμούμε να καθιερώσουμε ως τον νέο τόπο εξόδου για όλη την οικογένεια, όλους τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης μας».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα