ΕΥΖην

Dennis Rodman: "Η Madonna μου προσέφερε $20 εκατ. για να κάνουμε παιδί"


Φαίνεται πως η Madonna ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί, σε σημείο που να είναι διατεθειμένη να πληρώσει 20 εκατ. δολάρια στον Dennis Rodman για να είναι αυτός ο πατέρας. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίστηκε ο καλαθοσφαιριστής στην εμφάνισή του στο "The Breakfast Club".

Μιλώντας για τη σχέση που είχε με την Madonna το 1993, ο μπασκετμπολίστας είπε:
   
«Μου είπε στο τηλέφωνο: "Ντένις ξέρεις έχω ωορρηξία" και της είπα: "Τι είναι αυτό;". Ξέρεις ήθελε να...», ισχυρίστηκε ο 58χρονος Ρόντμαν. Μάλιστα είπε ότι η τραγουδίστρια έστειλε ιδιωτικό τζετ στο Λας Βέγκας όπου βρισκόταν αυτός, για να να τον μεταφέρει κοντά της και να κοιμηθούν μαζί και στη συνέχεια τον επέστρεψε πίσω στο Βέγκας.

«Μου είπε ότι αν έμεινε έγκυος θα μου πλήρωνε 20 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό θα συνέβαινε όταν θα γεννιόταν το παιδί», δήλωσε ο Ρόντμαν.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής εξέφρασε την εικασία ότι και το παιδί που έκανε η Madonna με τον Κάρλος Λεόν, η Λούρδη, είναι αποτέλεσμα παρόμοιας οικονομικής συνδιαλλαγής.

Σύμφωνα με το Page Six ζητήθηκε από εκπρόσωπο της Μαντόνα να σχολιάσει τις δηλώσεις Ρόντμαν, χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση.

O πρώην παίκτης του NBA έχει τρία παιδιά, κανένα όμως με την Madonna. Έχει μία κόρη, την Αλέξις με την πρώτη του σύζυγο, Άνι Μπακς και έχει έναν γιο και μία κόρη με την τρίτη του σύζυγο Μισέλ Μόγιερ.

Διαβάστε επίσης