ΕΥΖην

Madonna: "Έκανα λάθος όταν έδωσα κινητά στα παιδιά μου, κατέστρεψα τη σχέση μας"


Λάθος της θεωρεί η Madonna το ότι έδωσε κινητά στα δύο μεγαλύτερα παιδιά της στην αρχή της εφηβείας τους, ενώ δηλώνει μάλιστα, ότι αυτό κατέστρεψε τη μεταξύ τους σχέση.

Παρά το γεγονός ότι έδωσε στην - 22χρονη σήμερα- Λούρδη και στον 18χρονο Ρόκο τηλέφωνα όταν ήταν στην αρχή της εφηβείας, η Μαντόνα δεν σχεδιάζει να κάνει το ίδιο για τον 13χρονο γιο της, Ντέιβιντ.
   
"Θα επιμείνω όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί έκανα λάθος όταν έδωσα κινητά τηλέφωνα στα μεγαλύτερα παιδιά μου, όταν ήταν 13 ετών" δήλωσε η σταρ στο Vogue.
   
Η "βασίλισσα της ποπ" εξήγησε ότι τα τηλέφωνα έγιναν "πολύ, πολύ μεγάλο μέρος της ζωής της Λούρδη και του Ρόκο" κυρίως λόγω της ανάπτυξης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
   
"Κατακλύστηκαν από εικόνες και άρχισαν να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με άλλους ανθρώπους, και αυτό είναι πολύ κακό για την αυτο-ανάπτυξη" δήλωσε η πολυβραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια.
   
Η Madonna είπε ακόμη ότι απ' όλα τα παιδιά της, ο Ντέιβιντ έχει περισσότερα κοινά με την ίδια από άποψη "προσήλωσης και αποφασιστικότητας".
   
Αναφερόμενη στην κόρη της Λούρδη, πατέρας της οποίας είναι ο ηθοποιός Κάρλος Λεόν, η τραγουδίστρια είπε ότι τη ζηλεύει για το "απίστευτο ταλέντο" της.
   
"Είναι απίστευτη σε ό,τι κι αν κάνει, είναι εκπληκτική χορεύτρια, σπουδαία ηθοποιός, παίζει πολύ καλά πιάνο", ανέφερε η ποπ σταρ.

Διαβάστε επίσης