ΕΥΖην

Creatures of color: Η υπέρυθρη καμπάνια για τη νέα συλλογή μαγιό της Billabong (vid)


Υπέρυθρες είναι οι φωτογραφίες και το βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας για τη νέα συλλογή μαγιό του οίκου Billabong, με τίτλο "Creatures of Color".

Τα «Πλάσματα από χρώμα» – ή με καταγωγή από τη Χαβάη Alessa Quizon και οι με καταγωγή από την Αυστραλία Felicity Palmateer και Laura Enever – παρουσιάζονται σαν «πλάσματα» που κάνουν σέρφινγκ σε έναν κόσμο που λες ότι τον ανακαλύπτεις για πρώτη φορά.

Ο οίκος εμφανίστηκε το 1973 στην Gold Coast της Αυστραλίας και εξακολουθεί να εμπνέει τη νεολαία με την κουλτούρα του σέρφινγκ.

Στη διαφημιστική καμπάνια, η κολεξιόν Φθινόπωρο 2019 παρουσιάζει αφηρημένα φύλλα φοινικόδεντρων, αποχρώσεις «ρούμι με κακάο» και πράσινα από βαθιές λιμνοθάλασσες, μέσα στις σκιές της ζούγκλας.

Η κολεξιόν μαγιό θέλει να εμπνεύσει γυναίκες που έχουν έναν ισχυρό σύνδεσμο με τον ωκεανό και το lifestyle της παραλίας.

«Το να βυθίζεσαι στο σέρφινγκ κάποιες φορές μοιάζει με το να διαβαίνεις μία πύλη για έναν διαφορετικό πλανήτη, όπου η ζωή γίνεται πιο χρωματιστή. Η ελευθερία, οι οσμές, η έξαψη. Γίνεσαι ένα με το γύρω σου. Ένας τόπος όπου μπορείς να πλανιέσαι ελεύθερος και να κάνεις σέρφινγκ σε άδεια κύματα» λέει η ομάδα της Billabong.

Διαβάστε επίσης