ΕΥΖην

Balmain F/W 2021-22: Η Barbie και ο Ken οι μοναδικοί παρευρισκόμενοι στο show (fashion show)


Όπως και σε πολλούς από εμάς, τα ταξίδια λείπουν στον Olivier Rousteing, τον διευθυντή δημιουργικού του οίκου Balmain· το κατέστησε σαφές όταν παρουσίασε το show για τη γυναικεία και ανδρική κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021 του γαλλικού οίκου.

Με τον φακό να το καταγράφει σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Charles De Gaulle του Παρισιού, το show περιλάμβανε ένα παροπλισμένο 777 της Air France και μοναδικούς παρευρισκόμενους την Barbie και τον Ken.

«Δεν ξέρω πού πηγαίνουμε» είπε ο Olivier Rousteing, πριν ξεκινήσει το streaming του show. «Ξέρω όμως ότι κάπου πηγαίνουμε. Ο στόχος δεν είναι ο προορισμός αλλά ο πηγεμός αυτός καθαυτός – το ταξίδι, η αναχώρηση και η απόδραση».

Για τη γυναικεία και ανδρική κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021 ο οίκος Balmain συνεργάστηκε με τη Mattel και προσκάλεσε στο show δύο κούκλες Barbie και μία κούκλα Ken.

Οι κούκλες δημιουργήθηκαν με χρήση τεχνολογίας CGI και χρησιμοποιήθηκαν επίσης ως μανεκέν φορώντας δημιουργίες σε παστέλ χρώματα, με ιδιαίτερα τονισμένους μυτερούς σαν παγόδα ώμους, ευθεία αναφορά σε δημιουργίες του ιδρυτή του οίκου Pierre Balmain.
 
«Όπως και ο (οίκος) Balmain, η Barbie βασίζεται σε μια μοναδική κληρονομιά» είπε ο Richard Dickson, o πρόεδρος της Mattel. «Από το ντεμπούτο της το 1959, είναι ένα διεθνές σύμβολο και μούσα, εξάπτοντας τη φαντασία και επηρεάζοντας συζητήσεις σε όλον τον κόσμο. Κάθε μια από τις συνεργασίες στις οποίες έχει συμμετάσχει η Barbie είναι ένας καθρέφτης των καιρών και ένα στιγμιότυπο της pop κουλτούρας».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες μόδα