Οικονομία

Απίστευτο πάρτι στο twitter με τις… κομψές μάσκες των μαθητών!


Αυτοί που παρήγγειλαν τις μάσκες των μαθητών μην παραγγείλουν και τα Rafale!

Απίστευτο πάρτι στο twitter και στο Facebook προκάλεσε το σκανδαλώδες λάθος με τις… κομψές μάσκες που παραγγέλθηκαν για τους μαθητές των σχολείων.

«Αυτοί που παρήγγειλαν τις μάσκες των μαθητών, μην παραγγείλουν και τα Rafale» σχολιάζει κάποιος. «Όποιος την πλύνει πρώτος να μας ενημερώσει αν μπαίνει το ύφασμα σχολιάζει άλλος».

Πέρα από την πλάκα που έχει το συγκεκριμένο θέμα, οι μάσκες τεραστίων διαστάσεων, κόστισαν δημόσιο χρήμα το οποίο εισέπραξαν εκείνοι που πήραν τον διαγωνισμό.

Μπέρδεψαν τις διαστάσεις!

Απίστευτη είναι και η δικαιολογία που έδωσε  η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας. «Οι διαστάσεις είναι σύμφωνες με τις αντίστοιχες διεθνείς προδιαγραφές. Πλην όμως, αφορούσαν στο μέγεθος του υφάσματος πριν από τη συρραφή του και όχι το τελικό μέγεθος των δύο τύπων μασκών»!

Προσθέτει δε, ότι «η διατύπωση της συγκεκριμένης διάκρισης μεταξύ αρχικής και τελικής διάστασης δεν ήταν σαφής, με αποτέλεσμα αριθμός από τις μάσκες που διανεμήθηκαν να έχει μέγεθος μεγαλύτερο του ενδεδειγμένου».

Απολαυστικό είναι ωστόσο το πάρτι που στήθηκε στο twitter, όταν επέστρεψαν οι μαθητές στα σπίτια τους, έχοντας μαζί τους αντί μάσκες, ολόκληρα… τραπεζομάντηλα.

maskes

Διαβάστε επίσης