ΕΥΖην

Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι επόμενοι James Bond - Ποιούς προκρίνει ο Pierce Brosnan


Στη συζήτηση για το ποιος θα πρέπει να είναι ο διάδοχος του Daniel Craig στο franchise ταινιών James Bond συμμετείχε και ο Pierce Brosnan. Καθώς ο Daniel Craig κάνει την τελευταία του εμφάνιση ως 007 στην επερχόμενη ταινία "No Time to Die", οι φήμες σχετικά με το ποιος θα τον αντικαταστήσει έχουν πάρει φωτιά.

Μεταξύ των ονομάτων που εμφανίζονται συχνά ως πιθανοί αντικαταστάτες του στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007 είναι οι Idris Elba, Tom Hardy και πολύ πρόσφατα άρχισε να ακούγεται το όνομα του Regé-Jean Page, πρωταγωνιστή του πρώτου κύκλου της σειράς "Bridgerton".
 
Ο Pierce Brosnan, ο οποίος υποδύθηκε τον James Bond σε τέσσερις ταινίες μεταξύ 1995 και 2002, (GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough και Die Another Day) μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό People σχετικά με το μέλλον του franchise.

«Ο Idris Elba έρχεται στο μυαλό του», είπε, συζητώντας την προοπτική αντικατάστασης του Κρεγκ. «Ο Idris είναι τόσο ισχυρή παρουσία και έχει τόσο μεγάλη ένταση φωνής. Θα ήταν υπέροχος» εκτίμησε. Ο Brosnan είπε ακόμη ότι και ο Tom Hardy είναι κατάλληλος για τον ρόλο.
 
Ωστόσο, ο πρώην πρωταγωνιστής των ταινιών James Bond παραδέχτηκε ότι δεν έχει «ιδέα» ποιοι παραγωγοί θα επιλέξουν τον Πράκτορα 007 στο μέλλον, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο και δεν μπορεί να μαντέψει.
 
«Νομίζω ότι τώρα που ο Daniel άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα, μπορούν να πάνε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους» είπε.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης