Πολιτική

Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό, τον Αλέξη Τσίπρα


«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό. Έχει αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα. Κάθε συζήτηση που επιχειρεί αυτό να το αμφισβητήσει είναι άκυρη και εκτός πλαισίου», διεμήνυσε μιλώντας "Στο Κόκκινο" η βουλευτής Δυτικού Τομέα της Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

«Αυτή τη μάχη πρέπει να την δώσουμε με ενωτικότητα, η Αριστερά ίσως δίνει καλύτερες μάχες όταν είναι πιεσμένη», υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου, επαναλαμβάνοντας ότι «μπροστά μας έχουμε νέες κάλπες σε ελάχιστο χρόνο». «Πρέπει να συνταχθούμε και να ανασυνταχτούμε πάρα πολύ γρήγορα, να δώσουμε μεγάλη μάχη με οδηγό τον πολιτικό μας πρόγραμμα. Η κοινωνία έχει σοβαρά προβλήματα και έχω την βαθιά πεποίθηση ότι το πρόγραμμα μας απαντά στις λαϊκές ανάγκες», συνέχισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Ερωτηθείσα αν ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την διακυβέρνηση της χώρας, η ίδια απάντησε θετικά: «Φυσικά ζητάμε την διακυβέρνηση, ζητάμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουμε ότι ο συσχετισμός είναι αρνητικός», υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Σε σχέση με δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συζητήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, η Έφη Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι «επιδεικνύουμε έντονο αυτοσχεδιαστικό οίστρο». «Το κάναμε και πριν τις εκλογές και δημιούργησε πρόβλημα», είπε.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα