Ασφαλιστική Αγορά

Ανταγωνιστική ασφάλιση κατοικίας από τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική


Νέα προγράμματα, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες, με πλήρη κάλυψη και χαμηλό κόστος

Είναι πλέον σαφές ότι η κλιματική αλλαγή επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητά μας μέσα από τα συχνά, έντονα και δύσκολα διαχειρίσιμα καιρικά φαινόμενα.  Ακόμη και περιοχές με παραδοσιακά ήπιο κλίμα όπως αυτή της Μεσογείου όπου βρίσκεται και η Ελλάδα,  όλο και πιο συχνά δοκιμάζονται από έντονες βροχοπτώσεις, καταστροφικές πυρκαγιές χωρίς προηγούμενο ή θυελλώδεις ανέμους.  Τα φαινόμενα αυτά συχνά θέτουν σε κίνδυνο τις περιουσίες των ανθρώπων στις περιοχές που πλήττονται, γι’ αυτό και η πρόληψη αποτελεί τον  καλύτερος τρόπο προστασίας.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη σε αυτές τις σύγχρονες ανάγκες, δημιούργησε ένα καινούργιο, εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιών, το «SynetHome», που απευθύνεται τόσο σε ιδιοκτήτες όσο και ενοικιαστές κατοικιών, προσφέροντας τους τη μέγιστη δυνατή ασφαλιστική κάλυψη.  

Επιπροσθέτως, λειτουργώντας πάντα στο πλαίσιο του συνεταιριστικού ιδεώδους και της κοινωνικής οικονομίας, η Συνεταιριστική  προσφέρει το πρόγραμμα «SynetHome» στους ασφαλισμένους της σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος, με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όσο γίνεται περισσότερους πολίτες να προστατεύσουν αποτελεσματικά την κατοικία τους, ακόμη και στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που δοκιμάζει τη χώρα μας.  

Η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων και ιδιαίτερα της κατοικίας μας αποτελεί βασικό στοιχείο της ευημερίας μας και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλον τον κόσμο, τώρα περισσότερο από ποτέ πριν.

Οι καλύψεις του «SynetHome» περιλαμβάνουν όλους τους πιθανούς κινδύνους που απειλούν μια κατοικία, όπως – ενδεικτικά -  σεισμός, πυρκαγιά, έκρηξη, πλημμύρα, πτώση αεροσκάφους, πρόσκρουση οχήματος, τρομοκρατική ενέργεια και πολλούς άλλους.  Επιπλέον, το προϊόν έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες ασφάλισης και των ενυπόθηκων αλλά και των μη ενυπόθηκων κατοικιών. 

Στο πλαίσιο της διαφοροποίησης των προϊόντων της με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει, εκτός από το «SynetHome», τρία ακόμη προγράμματα ασφάλισης κατοικίας (χωρίς απαλλαγές), ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να επιλέγει αυτό που καλύπτει τις δικές του προσωπικές και οικογενειακές απαιτήσεις.

«Για εμάς στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική,  η υπηρεσία της ασφάλισης είναι μια παροχή που απαιτεί αφοσίωση και σεβασμό στον πελάτη σε κάθε βήμα, από τη σύναψη της ασφάλισης με απλές και διαφανείς διαδικασίες μέχρι και την άμεση καταβολή της αποζημίωσης.  Ειδικά η ασφάλιση της κατοικίας αναδεικνύεται στις μέρες μας, λόγω της κλιματικής αλλαγής, σε αναγκαιότητα και σε μια επιβεβλημένη κίνηση για κάθε νοικοκυριό. Έναντι ενός πραγματικά χαμηλού τιμήματος, είμαστε τώρα σε θέση να προστατεύσουμε την κατοικία μας και κατά συνέπεια την ηρεμία και την ποιότητα ζωής της οικογένειάς μας», δήλωσε σχετικά ο Θάνος Οικονόμου, Τεχνικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

Η Συνεταιριστική ιδρύθηκε το 1979 από τον Αλέξανδρο Μπαλτατζή, που οραματίστηκε αυτήν την ιδιότυπη για τα ελληνικά δεδομένα επιχείρηση. Ο στόχος της ίδρυσης μιας συνεταιριστικής ασφαλιστικής εταιρίας, ήταν η δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων που θα κάλυπτε ατομικά τις ανάγκες των αγροτών. 

Το 1994 η Συνεταιριστική έγινε η εταιρία όλων των μορφών συνεταιρισμού - κοινωνικής οικονομίας της χώρας μας. Παράλληλα, εισήλθαν στο μετοχικό της κεφάλαιο, κορυφαίες συνεταιριστικές επιχειρήσεις της Ευρώπης.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική μετρά σήμερα 40 χρόνια ιστορίας, με το 50,55% του μετοχικού κεφαλαίου της να ανήκει σε ελληνικές συνεταιριστικές ενώσεις και τράπεζες και το υπόλοιπο 49,45% σε κορυφαίες ευρωπαϊκές συνεταιριστικές οργανώσεις, οι οποίες ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο την συνεταιριστική οικογένεια. Εταιρίες όπως η Unipol (Ιταλία), Macif (Γαλλία) και P&V (Βέλγιο) , προσφέρουν μέχρι και σήμερα την τεχνογνωσία τους και την υποστήριξή τους σε κάθε στρατηγικό βήμα της.

Διαβάστε επίσης