Νέο Επιχειρείν

Ανοίγει εκ νέου τα φτερά του το EGG


Eνεργοποιείται σημερα η δυνατότητα υποβολης αιτήσεων για το 4ο κυκλο EGG, ενώ παράλληλα διευρύνεται η δυνατοτητα συμμετοχής στο πρόγραμμα όσον αφορα την ηλικία 18-44 (προηγουμενο 18-40). Επίσης αυξάνονται και οι τελικοι επιλαχόντες για το πρόγραμμα απο 25 σε 30. 

Παραμένει σε σταθερές βάσεις η μόνιμη συνεργασία Eurobank-Coralia παρέχοντας στήριξη σε καινοτόμα επειχειρηματικά σχέδια, νέες εφαρμογές που στοχεύουν στην εξωστρέφεια (αναδυόμενες) αλλά και σε εφαρμογές που χρησιμεύουν στην καθημερινη ζωή.

Στόχος παραμένει η εθνική ανάταξη της οικονομίας και η ανάκαμψη. Στον 4ο κυκλο γίνεται επίσης σημαντική στηριξη στην ψηφιακή επανάσταση. Μπορεί το EGG να παραμένει ουσιαστικά πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, θα έχει όμως σημαντικη σύνδεση με το Digital Marketing της Eurobank.

Όπως διατύπωσαν τα αρμόδια στελέχη, δεν είναι μόνο λεκτική η διαφοροποίηση στο νέο κύκλο του Egg. Η συντονιστική επιτροπή πρόκρινε τους emerging κλάδους, εκεί που υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες (π.χ όχι απλά ένα παραδοσιακό τουριστικό κατάλυμα αλλά μια σύγχρονη εφαρμογή, μια καινοτόμα ιδέα που θα φέρει προστιθέμενη αξία στην υποδομή. Ιδιαίτερο το ενδιαφερον σε Fintech και Internet of Things, ωστόσο το πρόγραμμα παραμένει φυσικά ανοιχτο σε όλες τις ιδέες και κλάδους.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις