ΕΥΖην

Άναυδος ο Χιου Γκραντ με τη διαχρονική επιτυχία του "Love Actually"


Συνεχίζει να εκπλήσσεται, ο Χιού Γκραντ, από τη δημοτικότητα της ταινίας «Love Actually», η οποία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από 15 χρόνια.

Όπως υπογραμμίζει το Bang Showbiz, ο 58χρονος Βρετανός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι μένει άναυδος με την επιτυχία της δραματικής συγκινητικής ταινίας που έχει θέμα εννέα αλληλένδετες ιστορίες αγάπης.

Ο Χιου Γκραντ, ο οποίος υποδύεται τον πρωθυπουργό της Βρετανίας που ερωτεύεται την υπάλληλό του είπε: «Δεν ξέρω γιατί η ταινία “Love Actually” εξακολουθεί να είναι τόσο δημοφιλής».

Ωστόσο, αναφερόμενος στην ταινία που είναι συνδεδεμένη στενά με την περίοδο των διακοπών Χριστουγέννων πρόσθεσε: «Όλοι την παρακολουθούν το Χριστούγεννα, κι αυτό είναι ωραίο».

Ανατρέχοντας πίσω και ερωτηθείς ποια θεωρεί την πιο δύσκολη σκηνή της ταινίας, απάντησε τη σκηνή στην οποία χόρεψε το «Jump (For my Love)» των Pointer Sisters.

«Υποψιάζομαι ότι ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γυρίστηκε ποτέ», είπε αστειευόμενος. «Δεν ήταν εύκολο για έναν Άγγλο στα 40 του να το κάνει στις 7 το πρωί, χωρίς ζέσταμα και νηφάλιος», κατέληξε σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Διαβάστε επίσης