Επιχειρήσεις

Αφοί Αγγελόπουλοι: Εσφαλμένη η δικαστική απόφαση για τον πατέρα μας


Ως εσφαλμένη χαρακτηρίζουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απέρριψε την αίτησή για την κήρυξη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, σε δικαστική συμπαράσταση.

Συγκεκριμένα, οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, αναφέρουν στην ανακοίνωση τους πως η δικαστική αυτή απόφαση, εναντίον της οποίας θα ασκηθούν άμεσα τα νόμιμα ένδικα μέσα, είναι «εξωφθάλμως εσφαλμένη.

Παράλληλα, σημειώνουν ότι δέχεται περιστατικά αντίθετα προς τα όσα επιβεβαιώνονται από τους θεράποντες ιατρούς του πατέρα μας, το σύνολο των συνεργατών του, αλλά και που ευκρινώς και σαφώς αποτυπώνονται σε μαγνητοσκοπημένη εξέτασή του».

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος επισημαίνουν ότι από τις 21 Δεκεμβρίου 2018 έχει εκδοθεί απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απέρριψε αγωγή που ασκήθηκε επ’ ονόματι του πατέρα τους εναντίον τους «περί δήθεν αχαριστίας μας, η έκδοση της οποίας δολίως αποσιωπείται από όσους έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου. Καλό θα ήταν να τη μελετήσουν προσεκτικά…» αναφέρουν τα δύο αδέλφια.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την υπ’ αριθμ. 123/2019 απόφασή του, το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την προσφυγή που είχαν καταθέσει, καθώς απεφάνθη πως δεν υπάρχει λόγος να οριστεί νέος δικαστικός συμπαραστάτης για τον πατέρα και την ιδιότητα αυτή θα συνεχίσει να έχει ο ανεξάρτητος πραγματογνώμονας καθηγητής Νικόλαος Σκαρμέας.

Επιπλέον, το δικαστήριο, με την υπ’ αριθμ. 122/2019 απόφασή του, φέρεται να απέρριψε και όλες τις ενστάσεις των παιδιών του επιχειρηματία κατά του διορισθέντος από το δικαστήριο ανεξάρτητου πραγματογνώμονα καθηγητή Νικολάου Σκαρμέα, τον οποίο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν κατηγορήσει για «μεροληψία».

Διαβάστε επίσης