Αγορές

Δύο ανταγωνιστές του Solana έτοιμοι για 20x το 2024


Οι επενδυτές στην αγορά κρυπτονομισμάτων αναζητούν διαρκώς ευκαιρίες πέρα από τα καθιερωμένα crypto, ώστε να επωφεληθούν από υψηλότερα κέρδη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το Solana έχει ξεχωρίσει σε μεγάλο βαθμό από τα υπόλοιπα μεγάλα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, δύο ανερχόμενοι ανταγωνιστές, το eTukTuk και το SpongeV2, τραβούν το βλέμμα των επενδυτών που αναζητούν το επόμενο crypto coin που θα εκτοξευτεί.

Πάμε να δούμε αναλυτικότερες πληροφορίες για κάθε ένα από αυτά.

Αγορά eTukTuk

eTukTuk – Αλλαγή των δεδομένων στον τομέα των μεταφορών

Το eTukTuk, είναι ένα καινοτόμο έργο που λειτουργεί στην έξυπνη αλυσίδα Binance (BSC). Έχει ως στόχο να διαταράξει τους παραδοσιακούς τρόπους μεταφορών, προσφέροντας παράλληλα μοναδικές ευκαιρίες στον χώρο της κρυπτογράφησης.

e-TukTuk

Ειδικότερα, με την ανάπτυξη ενός δικτύου ηλεκτροκίνησης, το eTukTuk θα εγκαταστήσει διάφορες μονάδες φόρτισης ανά τον κόσμο, ενώ θα κυκλοφορήσει και το δικό του όχημα. Ωστόσο, πέραν της καινοτομίας αυτής, το έργο θα λανσάρει και ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι Play-to-Earn (P2E), προσομοιώνοντας την εμπειρία της οδήγησης ενός eTukTuk στους δρόμους της Σρι Λάνκα. Αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι δεν προσφέρει μόνο ψυχαγωγία, αλλά παρέχει τη δυνατότητα για εξαιρετικές ανταμοιβές

Περισσότερες Πληροφορίες

Με συνολική προσφορά 2.000.000.000 κρυπτονομισμάτων $TUK, το eTukTuk ξεκίνησε την προπώλησή του προς το κοινό. Η κατανομή των token περιλαμβάνει βασικά τμήματα για τις λειτουργίες του έργου, όπως η προπώληση, το ποντάρισμα Power Staking, τα αποθεματικά της εταιρείας, το μάρκετινγκ, το ταμείο της κοινότητας και τη ρευστότητα. Αυτή η μελετημένη κατανομή διασφαλίζει μια ισορροπημένη και βιώσιμη πορεία για το έργο.

Προοπτικές κέρδους

Ο συνδυασμός της χρησιμότητας στον πραγματικό κόσμο και συγκεκριμένα στον τομέα των μεταφορών, σε συνδυασμό με τις ανταμοιβές μέσω του πονταρίσματος και του παιχνιδιού P2E, οι προοπτικές του eTukTuk είναι από τις καλύτερες στην αγορά κρυπτονομισμάτων αυτή τη στιγμή. Θεωρούμε ότι η τιμή του εύκολα θα μπορούσε να εκτιναχτεί στο 20x ή ακόμη και περισσότερο.

Αγορά eTukTuk

SpongeV2 – Ένα από τα καλύτερα meme coins αναβαθμίζεται

Το SpongeV2 αποτελεί ένα από τα καλύτερα meme coins. το οποίο σημείωσε μια εξαιρετική πορεία το 2023. Η βάση των επενδυτών του αυξήθηκε ραγδαία, ενώ τα δημοφιλή του memes έχουν κυριεύσει το διαδίκτυο. Έτσι, η ομάδα πίσω από το επιτυχημένο αυτό εγχείρημα, έρχεται να προσφέρει τη δυνατότητα για ακόμη μεγαλύτερα κέρδη.

SpongeV2

Περισσότερες Πληροφορίες

Ειδικότερα, το κρυπτονόμισμα θα αναβαθμιστεί στην V2 έκδοση, η οποία πέρα από τα memes, θα προσφέρει και δυνατότητα για παθητικές ανταμοιβές στους επενδυτές του. Προκειμένου να αποκτήσει κάποιος τα κρυπτονομίσματα Sponge V2, το μόνο που έχει να κάνει είναι να ποντάρει τα V1 κρυπτονομίσματα που κατέχει, ή εναλλακτικά να αγοράσει μερικά.

Προοπτικές κέρδους

Το SpongeV2 περιγράφει ένα σαφές πλάνο για την μετέπειτα πορεία του. Ξεκινώντας με την ανακοίνωση του V2 και την έναρξη της πονταρίσματος για το $SPONGEV2, το έργο στοχεύει στην εισαγωγή σε μεγαλύτερα και καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, δίνοντας έμφαση στην απορρόφηση ρευστότητας ως πρωταρχικό στόχο.

Επιπρόσθετα, η κυκλοφορία ενός P2E παιχνιδιού, αποτελεί ένα από τα άμεσα σχέδια του έργου, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα για διασκέδαση και εξαιρετικές ανταμοιβές. Βάση αυτών καθώς επίσης και της επιτυχημένης προϊστορίας του έργου, το Sponge V2 αποτελεί ένα κρυπτονόμισμα που θα μπορούσε να ξεπεράσει το 20x και να φτάσει έως στο 50x από την αρχική του τιμή.

Αγορά Sponge V2

Τελικά συμπεράσματα

Αν και το Solana συνεχίζει να αποτελεί μια σταθερή επένδυση για αρκετό κόσμο στον χώρο της κρυπτογράφησης, έργα όπως το eTukTuk και το SpongeV2 αναδύονται ως πολλά υποσχόμενοι ανταγωνιστές, το καθένα με τις δικές του μοναδικές προοπτικές.

Οι επενδυτές που αναζητούν το επόμενο κρυπτονόμισμα που θα εκτοξευτεί το 2024, θα πρέπει να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους. Προσθέτοντας μάλιστα νέα κρυπτονομίσματα τα οποία μπορούν να σημειώσουν ευκολότερα μια άνοδο της τάξεως του 20x. Βάση της εκτεταμένης μας αναζήτησης σε διάφορα κανάλια, θεωρούμε ότι οι δύο ανωτέρω επιλογές παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες προοπτικές.
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα