Τουρισμός

Υψηλή αισθητική και κορυφαία άνεση στο SanSal Boutique Hotel των Χανίων Κρήτης


Στα υπέροχα Χανιά, τη μινωική Κυδωνία, στη βορειοδυτική ακτή της Κρήτης, το μινιμαλιστικό, μοντέρνο και ταυτοχρόνως πολυτελές SanSal Boutique Hotel είναι ανοικτό, ήδη από τις 12 Απριλίου, και υπόσχεται στους επισκέπτες του μια κορυφαία εμπειρία διακοπών.

Ριζωμένο στην ιστορία 25 αιώνων της πόλης, δίπλα στο ενετικό λιμάνι, στη σκιά του Προμαχώνα San Salvatore –και της ομώνυμης ενετικής φραγκισκανικής μονής και μετέπειτα βυζαντινής εκκλησίας–, διακρίνεται για τον συνδυασμό υψηλής αισθητικής, κορυφαίας άνεσης και πλήρους αίσθησης της βαθιάς ιστορικότητας της πόλης.

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την απόλυτη ηρεμία, δίπλα στην πόλη αλλά μακριά από τον συνωστισμό της, σε 23 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ενώ στο Roof Garden τους περιμένει η εντυπωσιακή Infinity Pool με την αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στον ελληνικό ήλιο, στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου, αλλά και πανοραμικά στην πόλη των Χανίων, ιδανική ως ένα ονειρικό σκηνικό χαλάρωσης και απόλαυσης κατά την διάρκεια της ημέρας, με ποικιλία από cocktails ή snacks. Δοκιμάζοντας τις τοπικές νοστιμιές και τις θαλασσινές γεύσεις, τις οποίες με μαεστρία δημιουργεί το SanSal Restaurant, ο επισκέπτης θα βιώσει το γιατί η Κρήτη είναι το νησί που καθιέρωσε τον όρο «μεσογειακή δίαιτα». 

Το Sansal Boutique Hotel μπορεί επιπλέον να αποτελέσει τη βάση για εξορμήσεις γνωριμίας με την ευρύτερη περιοχή, η οποία έχει αμέτρητους προορισμούς για κάθε γούστο. Η ομάδα SanSal Concierge του ξενοδοχείου μπορεί να φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια τη διοργάνωση εκδρομών στο νησί.

To Sansal Boutique Hotel λειτουργεί όλον τον χρόνο, προσφέροντας μια υψηλότατης αισθητικής διαμονή, και την εμπειρία της Κρητικής φιλοξενίας σε όλους όσους ταξιδεύουν στο νησί είτε για επαγγελματικό σκοπό, είτε για διακοπές. Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και η επικοινωνία προς ενημέρωση του κοινού για όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου γίνεται ηλεκτρονικά εδώ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις