Ελλάδα

Υπόθεση Αμοιρίδη: Ομολόγησε ο φερόμενος εραστής της συζύγου του!


Ξετυλίγεται το κουβάρι του "εγκλήματος πάθους" όπως αποδεικνύεται καθώς ο φερόμενος εραστής της συζύγου του αδικοχαμένου Έλληνα πρέσβη, Κυριάκου Αμοιρίδη στη Βραζιλία ομολόγησε τη συμμετοχή του στην δολοφονία!

Ο άντρας αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι εμπλέκεται στο έγκλημα όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν το βίντεο από την κάμερα έξω από το σπίτι του πρέσβη όπου φαίνεται να τραβάει κάτι σαν πτώμα μέχρι ένα αυτοκίνητο. 

Την εμπλοκή της συζύγου του, άλλωστε ερευνούσαν εδώ και ώρες οι αρχές, την ώρα που η εφημερίδα O Globo έκανε λόγο για «έγκλημα πάθους», κάτι το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τις μέχρι τώρα ενδείξεις.

Η Βραζιλιάνα σύζυγός του Κ. Αμοιρίδη, Φρανσουάζ, έφτασε στο αστυνομικό τμήμα στις 10 το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα), συνοδευόμενη από τρεις αστυνομικούς και δεν έκανε δηλώσεις.

Ο αστυνομικός έχει επίσης προσαχθεί από χθες το βράδυ και μεταφέρθηκε στο τμήμα συνοδευόμενος από δικηγόρο. Σήμερα το πρωί ακόμη ένας άνδρας προσήχθη. Το τμήμα ανθρωποκτονιών εξέτασε και υλικό από κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με το οποίο, κατά πληροφορίες από εγχώρια μέσα, προκύπτει ότι ο αστυνομικός μετέφερε το πτώμα του Ελληνα πρέσβη.

Διαβάστε αναλυτικά: Υπόθεση Αμοιρίδη: Συλλαμβάνουν σύζυγο και φερόμενο εραστή