Πολιτική

Υποψήφιος της ΝΔ για το Δήμο Πειραιά ο Νίκος Βλαχάκος


Παίρνοντας αποστάσεις από το "σύστημα Μαρινάκη", η Νέα Δημοκρατία δίνει το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά στον γιατρό Νίκο Βλαχάκο και θα τον υποστηρίξει κόντρα στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη.

Νίκος Βλαχάκος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΝΔ.Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος του εξέφρασε την ολόθερμη στήριξή του για την διεκδίκηση της Δημαρχίας του μεγάλου λιμανιού της χώρας.

Ο Νίκος Βλαχάκος γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στον Πειραιά. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται εδώ και 22 χρόνια ως γενικός χειρουργός στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά, ενώ έχει διατελέσει διοικητής στο ειδικό αντικαρκινικό νοσοκομείο της πόλης “Μεταξά”.

Υπήρξε επίσης επί σειρά ετών γιατρός στις ακαδημίες κολύμβησης και πόλο του Ολυμπιακού. Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιώς και Νήσων, Δημοτικός Σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και αδερφός του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου.

Διαβάστε επίσης