Πολιτική

Χυδαιότητες πεζοδρομίου κατά της Αχτσιόγλου από τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Γρ. Ψαριανό!


Απίστευτες χυδαιότητες πεζοδρομίου χρησιμοποίησε ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Ψαριανός, σχολιάζοντας την φωτογραφία από τη Βουλή της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου.

Σε δημόσια ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε την υπουργό Εργασίας με φράσεις που ακούγονταν σε βιντεοταινίες του 1980, όπως «μ' αρέσει το γκομενάκι. Μουτς, μωρό μου!».

Στις αντιδράσεις που ακολούθησαν, εμφανίστηκε αμετανόητος , λέγοντας πως « έγραψα " εμένα, πάντως, μ' αρέσει, το γκομενάκι!…"
Η συγκεκριμένη λέξη θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη ρε Εφάκι! Τρυφερά το είπα»!

Πολύ γρήγορα ο Ψαριανός αποδεικνύεται ένας ακόμη πονοκέφαλος για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος πρόσφατα, στις 7 Μαΐου τον καλωσόρισε στη Ν.Δ. για να είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών!

Μέσα στη ΝΔ έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις, ενώ είναι λίγοι εκείνοι που έλεγαν χθες το βράδυ, ότι οφείλει ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει άμεσα τον Ψαριανό. Πάντως, δικαιώνεται η εφημερίδα του συντηρητικού χώρου "Δημοκρατία" η οποία την επομένη του "γάμου" της ΝΔ με τον Ψαριανό, είχε το ακόλουθο πρωτοσέλιδο.

dimokratia

 

Η ανάρτηση του Ψαριανού

Η ανάρτηση του Ψαριανού, ο οποίος βρίσκεται στη  ΝΔ, η οποία είναι είναι το 5ο διαδοχικό κόμμα στις πολιτικές του περιπλανήσεις, είναι η ακόλουθη:

psarianos

Αμετανόητος

Παρά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Ψαριανός, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, εμφανίστηκε αμετανόητος και επέμεινε στη χρήση απαράδεκτων φράσεων, μέσα από απίστευτες ασυναρτησίες.

Η απάντηση του Ψαριανού, του... περιηγητή των πολιτικών κομμάτων με τελευταία στάση του στη συντηρητική ΝΔ είναι η ακόλουθη:

«Γρηγόρης Ψαριανός Λοιπόν, απαντώντας σε τουιτ κάποιου έγραψα ότι δεν συμφωνώ με αναρτήσεις που "σχολιάζουν κακοβούλως" ωραία κορίτσια.
Και έγραψα " εμένα, πάντως, μ' αρέσει, το γκομενάκι!…"
Η συγκεκριμένη λέξη θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη ρε Εφάκι! Τρυφερά το είπα.
Η πολλή κορεκτίλα, συμπλήρωσα κάπου, σκοτώνει. Τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα, τον θυμό, την διαφωνία και την συμφωνία. Ανεξαρτήτως κριτικής, πολιτικών πολεμικών τεχνών και λοιπών αντιπαλοτήτων.
Τα κακόβουλα λογισμικά είναι εγκατεστημένα μέσα σε αραχνιασμένα κεφάλια και καταστρέφουν, γενικώς και όχι μόνο τους φορείς.
Αστείο είναι, αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν…
Κάτι μπαγκσμπάνηδες, πχ.
Άσε που υποκρύπτει και κάποια τρυφερότητα, έτσι; Συν θαυμασμό για το ωραίον, ε;
"Γκομενάκι", αποκαλούμε όλες και όλοι, όσους γουστάρουμε, ως γνωστόν.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.
Μη μου πείτε πως δεν το ξέρετε…
Αμάν πχιά, με τις πολιτικές ορθότητες, την κατασταλτική βία στην ελεύθερη έκφραση -που ΔΕΝ είναι προσβλητική, βέβαια..- με τις κορεκτίλες και τα υποκριτικά απαπαπαπά…
Θα 'πρεπε ή θα πρέπει να διαγράψουμε κάπου 7000 λεξεις. Και να τις λέμε ψιθυριστά, ύπουλα και κρυφά.
Γκομενίτσα, γκομενάρα, διάφορα σε -άρα, γκόμενος, εργαλείο, μουτράκι, μανάρι/α, κουκλάρα, αστέρι, θεά, γκομενάκι κλπ κλπ. Για κορίτσια και αγόρια και άντρες και γυναίκες και για όλους.
Νομίζω, είμαστε κατά της υποκρισίας, υπέρ της ελεύθερης διατύπωσης γνώμης και κατά της κατασταλτικής βίας στην έκφραση.
Απ' όπου κι αν προέρχεται, που λέμε.
Χαίρετε.
Ξανα-Μουτς.
Γεια σου Έφη με το υπουργείο σου!
Πω πω φασαρία….».

Διαβάστε επίσης