Αθλητικά

«Χτυπάει» Ματέι η ΑΕΚ


 Ο μισός Γενάρης πέρασε με την ΑΕΚ να μην έχει προχωρήσει ακόμα σε μεταγραφή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν κινηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες. Και ότι δεν έχουν ξεχωρίσει ήδη περιπτώσεις για τις θέσεις όπου έχει κριθεί απαραίτητο να υπάρξει ενίσχυση.

Στη βασικότερη λοιπόν εξ αυτών -του δεξιού εξτρέμ- από τα επικρατέστερα ονόματα παρουσιάζεται του Κοσμίν Ματέι. Πρόκειται για 24χρονο μεσοεπιθετικό που ανήκει στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τη φανέλα της οποίας έχει την τελευταία τριετία 100 συμμετοχές και 21 γκολ.

Ο Ματέι (που έχει περάσει και από τη Στεάουα) έχει χριστεί διεθνής με την εθνική Ρουμανίας, ενώ το συμβόλαιό του λήγει τον προσεχή Ιούνιο. Παρόλο λοιπόν που η ΑΕΚ θα μπορούσε να συμφωνήσει μαζί του για το καλοκαίρι, κάνει επαφές (σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ») για να τον αποκτήσει τώρα.

Πάντως στα υπόψη της «Ένωσης» υπάρχουν και άλλοι εξτρέμ, με την περίπτωση του Αλβάρο Βαντίγιο επίσης να εξετάζεται. Ο 21χρονος Ισπανός ανήκει στην Μπέτις και παρόλο που δεν δικαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν στο ξεκίνημα της καριέρας του, θεωρείται εξαιρετική λύση. Έτσι, θα γίνει προσπάθεια να προχωρήσει το θέμα του, έστω και με τη μορφή συνιδιοκτησίας με τον ισπανικό σύλλογο.

Πηγή:sport-fm.gr