Αθλητικά

Χορηγός του Άρη η Μαλαματίνα- Αντιδράσεις από οπαδούς του ΠΑΟΚ


Για πρώτη φορά στο χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ Άρης μπαίνει η εταιρία Μαλαματίνα.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε «την έναρξη της Συνεργασίας με την εταιρεία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Εταιρικό Προφίλ

Ρετσίνα και Μαλαματίνα. Δύο έννοιες ταυτόσημες.

Από το 1895 που ανοίγει το πρώτο οινοποιείο, η εταιρεία Μαλαματίνα αναζητάει σε όλη την Ελλάδα τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών και εφαρμόζει τις πιο καινοτόμες μεθόδους σε όλη τη διαδικασία παραγωγής και εμφιάλωσης.

Το 1957 η Μαλαματίνα ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που, εμφιάλωσε τη ρετσίνα. Σήμερα, το εμφιαλωτήριο βρίσκεται στο Καλοχώρι, το παραγωγικό κέντρο της εταιρείας στη Βοιωτία, ενώ τα εκσυγχρονισμένα οινοποιεία σε Φάρο, Ριτσώνα και Ασωπία.

Εξάγοντας σε 37 χώρες σε Δυτική Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά κι Αυστραλία, η εταιρεία Μαλαματίνα έχει εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτης της ρετσίνας, παγκοσμίως, με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 50.000.000 φιάλες το χρόνο», αναφέρει ο ποδοσφαιρικός Άρης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα προϊόντα της εταιρίας έχουν ταυτιστεί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, μάλιστα το ομώνυμο πότο είχε αποκτήσει και τον χαρακτηρισμό «Τούμπα Λίμπρε» και όπως ήταν λογικό αρκετοί φίλοι του πρωταθλητή Ελλάδος αντέδρασαν μετά την παραπάνω ανακοίνωση, εξαιτίας της κόντρας ανάμεσα στα δύο σωματεία της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρία, με ανακοίνωση της, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ειδικότερα, σημειώνεται: «Αγαπητοί μας φίλοι, η Μαλαματίνα αγαπάει και στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Και μαζί με τον ΠΑΟΚ στηρίζει όλον τον ελληνικό αθλητισμό. Φέτος, είμαστε δίπλα στον Εορδαϊκό, στον Απόλλωνα Περιστερίου, στον ΠΑΟ Δουμπιών, στον Άρη και στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου. Παλαιότερα έχουμε στηρίξει τον Ηρακλή, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες ομάδες. Πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι όλα τα αθλήματα χρειάζονται στήριξη. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και ελπίζουμε να συνεχίσετε να είστε γιατί η Μαλαματίνα ενώνει. Μια ζωή!», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις