ΕΥΖην

Χάρι και Μέγκαν στην παραγωγή και παρουσίαση podcast για το Spotify


Την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast για την υπηρεσία streaming της Spotify θα αναλάβουν ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως γνωστοποίησε η σουηδική εταιρεία, η αρχή θα γίνει με ένα αφιέρωμα για τις γιορτές, που θα κυκλοφορήσει εντός του μήνα.

Βάσει μιας πολυετούς συμφωνίας, η εταιρεία παραγωγής του ζευγαριού, Archewell Audio θα αναλάβει την παραγωγή προγράμματος που «θα φτιάχνει τη διάθεση και θα διασκεδάζει τους ακροατές σε ολόκληρο τον κόσμο», ενώ θα αναδεικνύει «ποικίλες οπτικές και φωνές», επισημαίνει το Spotify σε μια ανακοίνωση.

Τα podcasts θα είναι διαθέσιμα δωρεάν μέσω του Spotify. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Το πρώτο podcast του Χάρι και της Μέγκαν θα είναι ένα εορταστικό αφιέρωμα με «ιστορίες ελπίδας και συμπόνοιας» για να γιορτάσουμε το νέο έτος, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Αυτό που αγαπάμε σχετικά με το podcasting είναι ότι θυμίζει σε όλους εμάς να πάρουμε λίγο χρόνο και να ακούσουμε πραγματικά, να συνδεθούμε ο ένας με τον άλλο χωρίς κανέναν περισπασμό», τονίζει το ζευγάρι σε μια κοινή ανακοίνωση.

«Με τις προκλήσεις του 2020, δεν υπήρξε ποτέ κάποια σημαντικότερη στιγμή να το κάνουμε, διότι όταν ακούμε ο ένας τον άλλο και ακούμε τις ιστορίες των άλλων, θυμόμαστε πόσο διασυνδεδεμένοι είμαστε όλοι», υπογραμμίζουν Χάρι και Μέγκαν.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης