Πολιτική

Χ. Δούκας: Να κάνουμε την Αθήνα πιο καθαρή, πιο όμορφη και πιο βιώσιμη


Όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων για την προσπάθεια να καθαρίσει η Αθήνα

Επίσκεψη στο κτίριο που στεγάζει τη Διεύθυνση Καθαριότητας στην Ιερά Οδό πραγματοποίησε χτες το βράδυ ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και συνομίλησε με εργαζομένους και σήμερα μετείχε σε επίβλεψη δράσεων καθαριότητας στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγίου Νικολάου Αχαρνών και Αγίου Παντελεήμονα στην 6η Δημοτική Κοινότητα.

Στις δράσεις καθαριότητας που πραγματοποιούνται καθημερινά από τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων περιλαμβάνονται πλύσιμο δρόμων, πεζοδρομίων και πλατειών με πλυστικά μηχανήματα, βάψιμο και συντήρηση σε παγκάκια και στύλων ηλεκτροφωτισμού και παρτέρια, αφισοκάθαρση, απολύμανση και επισκευή κάδων απορριμμάτων, συντονισμός της αποκομιδής απορριμμάτων, ογκωδών αντικειμένων και ανακυκλώσιμων υλικών, καθαρισμός graffiti από κοινόχρηστους χώρους και εφαρμογή ειδικού υλικού για την προστασία τους από νέες φθορές.

«Η καθαριότητα και η φροντίδα των δημόσιων κοινόχρηστων χώρων αποτελούν προτεραιότητά μας. Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σε "δύσκολους" δρόμους. Θα συνεχίσουμε με πολλές δράσεις σε όλη την Αθήνα, ώστε να δημιουργήσουμε μια πόλη για την οποία θα είμαστε περήφανοι», δήλωσε ο κ. Δούκας και πρόσθεσε: «Οι πλατείες πρέπει να είναι καθαρές και φιλόξενες για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Με τη συνεργασία όλων των φορέων και των δημοτών μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα πιο καθαρή, πιο όμορφη και πιο βιώσιμη».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις