Νέο Επιχειρείν

Βρήκαν από το comfort zone τους και κατέρριψαν τα στερεότυπα οι συμμετέχοντες στο ThinkBiz Academy 2019


Βγήκαν από το comfort zone τους, κατέρριψαν κάθε στερεότυπο και ανακάλυψαν πως η επιχειρηματικότητα βρίσκεται παντού, οι συμμετέχοντες στο ThinkBiz Academy 2019, βιώνοντας μία επιχειρηματική εμπειρία 360° στις 17 και 18 Μαΐου στην ΟΤΕAcademy.

Το event επένδυσε όσο ποτέ άλλοτε στο βιωματικό κομμάτι. Το κοινό αλληλεπίδρασε ενεργά με τους experts της αγοράς μέσω διαδραστικών ομιλιών και workshops, open discussions, 1on1 interviews, fire chats και panels, τόσο στους all time classics τομείς του Marketing και του HR, όσο και στους πιο καινοτόμους του τουρισμού, του AI και του Digital Transformation. 

Φυσικά, δεν έλειπαν και τα επιχειρηματικά activations που περίμεναν τους συμμετέχοντες. Έμπειροι recruiters μοιράστηκαν μαζί τους tips για το LinkedIn και το βιογραφικό τους και τους συμβούλεψαν για τα DOs and DON’Ts  μιας συνέντευξης μέσα από mock-up interviews.

Τέλος, ο καθένας μπόρεσε να κάνει networking γνωρίζοντας από κοντά εταιρείες, startups και φοιτητικούς οργανισμούς και να συμμετάσχει σε επιχειρηματικά παιχνίδια και happenings με μοναδικά δώρα.

Φετινός υπότιτλος; Elevator Catalyst!  Πρέπει να ρισκάρεις για να εξελιχθείς. Να καινοτομείς για να πετύχεις. 

ThinkBiz Academy 2019

Ο μεγαλύτερος καταλύτης είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Εκμεταλλεύσου τον. 

Μείνε πεινασμένος και προχωρά με θάρρος. Ακολούθησε τα όνειρα σου και όχι συνταγές. Μπες σε προσωπική τροχιά #be_bold, feel, then think and #FindYourCatalyst! 

Το νόημα της ζωής είναι να βρεις το χάρισμα σου. Ο σκοπός είναι να το μοιραστείς.

Η αυθεντικότητα είναι ένα στοιχείο που βοηθάει κάθε προσωπικότητα να εξελιχθεί και τίποτα δεν είναι δεδομένο, γι’ αυτό πρέπει να έχουμε ευγνωμοσύνη και να είμαστε ανοιχτοί στην εξέλιξη για να προχωράμε μπροστά.

Στην εποχή του digital transformation και της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία στοχεύει στην ενδυνάμωση των ικανοτήτων μας, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι σημαντικότερος από την τεχνολογια και ο ρόλος των νέων ανθρώπων σημαντικότερος από ποτέ


Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην OTEAcademy με χορηγία της ίδιας. Ηταν μια πρωτοβουλία του ThinkBiz που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΑΣΕ και της Endeavor Greece, με αποκλειστικό Platinum Χορηγό την Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., Major Sponsor την PeopleCert, Major Production Sponsor την AMUSE Concept Events και Strategic Partner την .seize.

ThinkBiz Academy 2019

Το event στήριξαν επίσης ως Gold Sponsors η ERGO και ο Κωτσόβολος και ως Bronze Sponsors η Ogilvy, το Κέντρο Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης, Ασφάλειαι Μινέττα, η ΜΕΓΑ και η Colgate. 

Key Sponsors του event το Deree και οι VentureFriends, Growth Partner το CodeHub, Employment & Educational Partner το ReGeneration και Experience Sponsor ο Μηλοκλέφτης.

Major In-Kind Sponsor η Coca-Cola Τρία Έψιλον. Με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στήριξαν επίσης οι In-Kind Sponsors: Leroy Merlin, Mokarico, Xerox, ArcVibe, Bubble Tale, Luv&Roll, Messinian Spa, Battlenet, Δανάη Νικολοπούλου, Coco-Mat, καραμέλες Κόκκος, iStorm, Natura Siberica, Υπέροχες Γυναίκες, Geodi, Frezyderm, Αναστασιάννα Βατού, Aroma Fresh Herb, Perfetti van Melle, Playboy, PizzaFan, El Chile, Uni-Pharma, InterMed και Ofet.

Διαβάστε επίσης