Τράπεζες

Βρεττού - Attica Bank: Ερχόμαστε να καλύψουμε το χρηματοδοτικό κενό στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις


Για τον σημαντικό ρόλο που έχουν να διαδραματίσουν οι μικρές τράπεζες στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας μίλησε η κυρία Ελένη Βρεττού, διευθύνουσα σύμβουλος της Attica Bank, συμμετέχοντας στο συνέδριο της Ναυτεμπορικής «Ελληνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα - Προκλήσεις και Ευκαιρίες σε ένα απρόβλεπτο μέλλον».

Η κυρία Βρεττού τόνισε ότι οι μικρότερες τράπεζες έρχονται να καλύψουν το χρηματοδοτικό κενό στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την περιφέρεια, πεδίο που δεν καλύπτουν επαρκώς οι συστημικές τράπεζες.

«Εκεί οι μικρές τράπεζες μπαίνουμε εμβόλιμα και μπορούμε να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας και να στηρίξουμε την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα», σημείωσε σχετικά. Σε αυτό το πεδίο η Attica Bank θα δώσει δυναμικό παρών με νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και ψηφιακές υπηρεσίες, συμπληρωματικά στο υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της. Παράλληλα όμως, θα υπάρχει πάντα η ανάγκη για προσωπική επαφή και εξυπηρέτηση δια ζώσης ώστε να λάβει ο πελάτης τη βέλτιστη λύση επικοινωνώντας με έναν τραπεζικό σύμβουλο. «Αυτή είναι η φιλοσοφία της νέας τράπεζας που χτίζουμε», υπογράμμισε η κυρία Βρεττού.

Όπως εξήγησε η ίδια, ο ψηφιακός μετασχηματισμός των τραπεζών ήρθε για να μείνει και συνεχίζονται οι επενδύσεις, και από την Attica Bank, για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις