Αγορές

Βουτιά για το Bitcoin κάτω από τα 21.000 δολάρια


Βουτιά κάνει το Βitcoin ακολουθώντας την ευρύτερη αστάθεια και νευρικότητα που υπάρχει στις αγορές, καθώς υποχώρησε ακόμη και κάτω από τα 21.000 δολάρια σήμερα το πρωί, για να ανέβει πριν απο λίγο στα 22.415 δολάρια

Σήμερα συνεχίστηκε το sell-off στα κρυπτονομίσματα με το Bitcoin να υποχωρεί μέχρι τα 20.834 δολάρια νωρίς το πρωί και στη συνέχεια να διορθώνει.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο υποχωρεί κατά 11,23% τις τελευταίες 24 ώρες και κινείται γύρω από τα 22.500 δολάρια, σύμφωνα με το investing.com. Παράλληλα, το Ethereum σημειώνει πτώση 10,81% και κινείται στα 1.226,15 δολάρια.

Τα κρυπτονομίσματα "σφυροκοπήθηκαν" τη Δευτέρα, καθώς πλατφόρμες συναλλαγών όπως η Celsius και η Binance σταμάτησαν τις αναλήψεις και ορισμένες εταιρείες έκοψαν θέσεις εργασίας.

Εν τω μεταξύ, η Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, σταμάτησε τις αναλήψεις Bitcoin για πάνω από τρεις ώρες "λόγω μιας συναλλαγής που κόλλησε και προκάλεσε ανεκτέλεστο υπόλοιπο".

Σημειώνεται ότι η κεφαλαιοποίηση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων υποχώρησε κάτω από το 1 τρισ. δολάρια τη Δευτέρα για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο του 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinMarketCap. Περίπου 200 δισ. δολάρια έχουν "σβήσει" από την αγορά τις τελευταίες ημέρες.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα