Αγορές

Βουλιάζει η μετοχή της MLS, σε κρίση η εταιρεία


Στο limit down (-30%) βυθίζεται η μετοχή της εταιρείας ψηφιακής τεχνολογίας MLS, συνεχίζοντας την πτωτική πορεία που άρχισε μετά τη δημοσιοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων εξαμήνου και των μη ικανοποιητικών στοιχείων για τις πωλήσεις της νέας εφαρμογής MAIC.

Η μετοχή καταγράφει ήδη συνολικές απώλειες περίπου 77%(!) σ’ αυτό το διάστημα, καθώς συνεχίζονται οι ρευστοποιήσεις από επενδυτικά χαρτοφυλάκια που είχαν τοποθετήσει σημαντικά κεφάλαια στην MLS, ποντάροντας στις προοπτικές της. Με διαδοχικές «βουτιές», από τα 4,70 ευρώ έχει υποχωρήσει κάτω από το 1 ευρώ και πριν από λίγο βρέθηκε στο 0,986.

Οι επενδυτές ανησυχούν τώρα και για την εσωτερική κρίση στην εταιρεία, που κλιμακώνεται με αποχωρήσεις στελεχών και εντεινόμενη αμφισβήτηση των επιλογών της διοίκησης και του μάνατζμεντ.

Την Παρασκευή γνωστοποιήθηκε η αποχώρηση του Γιάννη Ζάννα, Επιχειρησιακού Διευθυντή και εκτελεστικού μέλους του ΔΣ, ο οποίος εργαζόταν στην εταιρεία τα τελευταία 12 χρόνια και ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Γιάννη Καματάκη, ιδρυτή και μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη της MLS.

Διαβάστε επίσης