ΕΥΖην

"Voices of Fire": Σειρά ντοκιμαντέρ από τον Pharrell Williams και το Netflix


Συνεχίζοντας την τεράστια λίστα των πρωτότυπων ντοκιμαντέρ, το Netflix έχει τώρα προσεγγίσει τον Pharrell Williams (Φαρέλ Ουίλιαμς) για μια νέα σειρά που φωτίζει ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων, ενώ δημιουργεί μια από τις πιο εμπνευσμένες χορωδίες γκόσπελ στον κόσμο.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο "Voices of Fire" θα συμμετέχουν ο μουσικός, ηθοποιός και δισκογραφικός και κινηματογραφικός παραγωγός και ο θείος του, επίσκοπος Εζίκιελ Γουίλιαμς και θα ανακαλύπτουν νέα ταλέντα.

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς έκανε τη σχετική ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Essence, το οποίο πραγματοποιήθηκε on line φέτος λόγω της πανδημίας του κορονoϊού.

Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά ντοκιμαντέρ Voices of Fire θα ακολουθεί το ταξίδι του επισκόπου Γουίλιαμς και των επικεφαλής της χορωδίας γκόσπελ που αναζητούν ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και υπόβαθρων στο Χάμπτον Ρόουντς της Βιρτζίνια.

Ενώ εμφανίζεται μπροστά από την κάμερα, ο Φαρέλ Γουίλιαμς θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μέσω της εταιρείας του «I Am Other».

Η σειρά Voices of Fire αναμένεται να κάνει ντεμπούτο αργότερα φέτος.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα