ΕΥΖην

Viva Momix: Φαντασμαγορική επετειακή παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Vid)


Οι Momix γιορτάζουν 30 χρόνια και επιστρέφουν στην Αθήνα για να μαγέψουν πάλι το κοινό

Έχοντας παρουσιάσει τη δουλειά τους στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και έχοντας πλέον κατακτήσει μία σταθερή θέση στην προτίμηση και τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών, οι Μomix επιστρέφουν στην Αθήνα για να μαγέψουν το Ελληνικό κοινό για ακόμα μία φορά, με μία φαντασμαγορική επετειακή παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το διάστημα 19-23 Ιουνίου 2018.

Χορός, ακροβατικά, θέατρο, βίντεο, ειδικά εφέ – το πολυσυλλεκτικό ύφος των Μomix είναι σίγουρα αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Υπό την καθοδήγηση του πολυβραβευμένου χορογράφου Moses Pendleton, έχουν συμμετάσχει στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ του κόσμου, με πιο πρόσφατη την παρουσίασή τους στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, ενώ έχουν διακριθεί και με βραβείο Emmy. 

Αυτή τη φορά, επ’ ευκαιρίας των 35 και πλέον χρόνων παρουσίας τους, έχουν δημιουργήσει για εμάς την φαντασμαγορική επετειακή παράσταση με τίτλο VIva Momix, που θα ικανοποιήσει τους πιστούς ακόλουθους της ομάδας, αλλά και θα κερδίσει όσους δεν έχουν ξαναέρθει σε επαφή με το φαινόμενο που λέγεται Momix.

Η παράσταση συμπεριλαμβάνει αγαπημένες χορογραφίες από το ρεπερτόριο της ομάδας, αλλά και φρέσκες προσθήκες με τη συμβολή τεσσάρων νέων χορογραφιών, οι οποίες θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά!

ία παράσταση γεμάτη χιούμορ, ευαισθησία, εφευρετικότητα και καλλιτεχνική αρτιότητα, που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. 

Οι Μomix στα καλύτερά τους!

Χώρος:
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Παραστάσεις:
19,20,21,22,23 Ιουνίου 2018, ώρα 21:00

Διαβάστε επίσης