ΕΥΖην

Virtual coctail party στον Πύργο του Ντάουντον (Downton Abbey)


Virtual cocktail party διοργανώνουν οι ιδιοκτήτες του κάστρου Χάικλιρ (Highclere), το εκθαμβωτικό οικοδόμημα του 19oυ αιώνα, όπου έγιναν τα γυρίσματα της σειράς Downton Abbey (Ο Πύργος του Ντάουντον).

Η κόμισσα Καρνάβον και ο σύζυγός της Τζορτζ Χέρμπερτ, ο 8ος κόμης του Καρνάβον, διοργανώνουν την 1η Μαϊου μέσω Facebook Live το δεύτερο πάρτι μέσω διαδικτύου, με τους προσκεκλημένους να απολαμβάνουν εικονική περιήγηση στον πύργο που φιλοξένησε τη θρυλική οικογένεια Γκράνθαμ της τηλεοπτικής σειράς «Downton Abbey».

Το ζευγάρι θα αποκαλύψει μυστικά για τον καλύτερο τρόπο απόλαυσης τζιν και θα δείξει πώς φτιάχνονται δύο νέα κοκτέιλ με βάση το σήμα κατατεθέν τζιν του Χάικλιρ.

Σε άλλους καιρούς αυτή την εποχή του χρόνου, το Κάστρο του Χάικλιρ σφύζει από ζωή και δραστηριότητες, καθώς τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο το επισκέπτονται για να πάρουν μια γεύση από την ιστορική ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, το Κάστρο και το κτήμα των 2.000 στρεμμάτων που το περιβάλλει είναι ένα από τα χιλιάδες αξιοθέατα που παραμένουν άδεια.

Για τον λόγο αυτό οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια εικονική εμπειρία επίσκεψης.

Το πρώτο πάρτι, που διοργανώθηκε στις 17 Απριλίου, παρακολούθησαν 60.000 θαυμαστές της δημοφιλούς βρετανικής σειράς εποχής.

Διαβάστε επίσης