ΕΥΖην

Victoria Beckham: "Χρειάστηκε θάρρος για να απορρίψω την περιοδεία με τις Spice Girls"


"Θάρρος" λέει η Victoria Beckham ότι χρειάστηκε για να απορρίψει την πρόταση να πάει σε περιοδεία με τις Spice Girls.

Αυτό είπε η ίδια, μιλώντας στο Vogue Germany, για την απόφασή της να μην ακολουθήσει στην περιοδεία επανασύνδεσης του θρυλικού βρετανικού γυναικείου ποπ συγκροτήματος.

Η Μελ Β πρόσφατα δήλωσε ότι είναι «απογοητευμένη» επειδή η Μπέκαμ δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα σόου του γκρουπ, αλλά η fashionista και σύζυγος του ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ επέμεινε απλώς ότι η ζωή της είναι σε διαφορετικό στάδιο τώρα σε σχέση με την εποχή που ήταν μέλος των Spice Girls.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού τόπλες να κρατά ένα τεράστιο σακάκι δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail: «ότι απαιτείται θάρρος...»

«Για παράδειγμα, χρειάστηκα πολύ θάρρος για να μην συμμετάσχω στην περιοδεία με τις Spice Girls, αλλά να είμαι εκείνη που λέει: "Ξέρετε, δεν το κάνω, επειδή τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά τώρα από ό, τι παλιότερα. Θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και στην εταιρεία μου”».

«Είμαι 45 τώρα και πολύ χαρούμενη που είμαι η γυναίκα που είμαι... Δεν προσπαθώ να αλλάξω, θέλω να είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Προτού γίνω 40 ετών, δεν ήμουν τόσο σίγουρη. Έμαθα να ακούω το ένστικτό μου» τόνισε.

Διαβάστε επίσης