Οικονομία

ΒΕΘ: Πλατφόρμα εύρεσης εργαζομένων και θέσεων εργασίας, που διασυνδέει επιχειρήσεις και εργατικό δυναμικό


Μια πρωτοποριακή πλατφόρμα, που στόχο έχει την ενίσχυση της διασύνδεσης επιχειρηματιών και εργατικού δυναμικού, δημιούργησε και λειτουργεί δωρεάν στην ιστοσελίδα του (www.veth.gov.gr) το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), στη διεύθυνση (https://apasxolisi.veth.gov.gr/).

Το νέο συνδυαστικό εργαλείο εύρεσης απασχολουμένων και αναζήτησης εργασίας του ΒΕΘ, είναι ουσιαστικά μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα, στην οποία οι εργοδότες και οι υποψήφιοι εργαζόμενοι, θα μπορούν να συνδεθούν και να ανακαλύψουν ευκαιρίες συνεργασίας με απλό και άμεσο τρόπο.

Συγκεκριμένα, επιχειρήσεις - μέλη του ΒΕΘ, μπορούν να καταχωρούν το ενδιαφέρον τους για την εύρεση εργαζομένων, αναφέροντας την προσφερόμενη θέση εργασίας και τα απαραίτητα προσόντα, ενώ οι δυνάμει εργαζόμενοι θα μπορούν να αναζητούν εργασία, εισάγοντας το βιογραφικό τους και εκδηλώνοντας ενδιαφέρον σε πιθανή θέση εργασίας που αντιστοιχεί στα προσόντα τους.

Όπως εξηγεί, σε σχετική ανακοίνωσή του το ΒΕΘ, τόσο οι επιχειρηματίες όσοι και οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα ενημερώνονται στη διεύθυνση των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων που θα δηλώσουν για τυχόν νέες αγγελίες που ταιριάζουν με τις ζητήσεις τους.

«Το ΒΕΘ δεν σταματά να υλοποιεί δράσεις που στο επίκεντρο τους έχουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα δίνοντας λύσεις στους εκπροσώπους της, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που αναζητούν εργασία να στελεχώσουν τις επιχειρήσεις - μέλη του», τονίζει σχετικά ο φορέας.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα