Πολιτική

Βελόπουλος: Ο Κ. Μητσοτάκης έδωσε δυνατότητα στον Ρ. Σούνακ να «ρίξει πόρτα» στην Ελλάδα


Δυνατότητα στον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ρ. Σούνακ να «ρίξει πόρτα» στην Ελλάδα έδωσε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης με το να θέσει το θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα αντί να του θέσει το θέμα της αμυντικής συμφωνίας Βρετανίας-Τουρκίας, εκτίμησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Σε παρέμβασή του στην ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε και στην κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου, λέγοντας ότι είναι φοροληστρικό και ότι ότι τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται για το my data είναι μεγαλύτερα από τους φόρους.

Παράλληλα, κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να απαντήσουν εάν θα ψηφίσουν υπέρ του γάμου ομοφύλων. Όπως είπε, το πρόβλημα είναι η τεκνοθεσία, η αγορά βρεφών και η εμπορία παιδιών.

Απαντώντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κ. Τσιάρας είπε ότι αυτά που διεμείφθησαν με την ακύρωση της συνάντησης «δεν έχουν προηγούμενο και έχουν καταδικαστεί από το εγχώριο πολιτικό σύστημα και από την παγκόσμια κοινή γνώμη. Το γεγονός ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει για μία και μοναδική φορά δείχνει την αδυναμία κάποιων να απαντήσουν με πειστικά επιχειρήματα σε θέματα όπως τα Γλυπτά του Παρθενώνα που βρίσκονται στην προμετωπίδα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής επί δεκαετίες». Όσο για το φορολογικό, είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει η σχετική συζήτηση και να απαντηθεί εάν θέλουμε να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα