ΕΥΖην

Vanessa Paradis και Winona Ryder στηρίζουν Johnny Depp: Ποτέ δεν υπήρξε βίαιος, τονίζουν


Στο πλευρό του Johnny Depp τάσσονται η Vanessa Paradis και η Winona Ryder, πρώην σύζυγός του η πρώτη και τέως σύντροφός του η δεύτερη, στην αγωγή του εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun, που τον είχε εμφανίσει ως βίαιο σύντροφο.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» υποστηρίζει ότι η βρετανική εφημερίδα και ο όμιλος News Group Newspapers στον οποίο ανήκει, παρουσίασαν σε ένα ρεπορτάζ τον Απρίλιο του 2018, ως επιβεβαιωμένο γεγονός ότι είχε χτυπήσει την τότε σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του 2017, μετά από περίπου έναν χρόνο γάμου. Η 34χρονη ηθοποιός τότε υποστήριζε ότι επί χρόνια ήταν θύμα «σωματικής και ψυχολογικής βίας», κάτι που ο Ντεπ διέψευδε.

Οι συνήγοροι του Ντεπ ζήτησαν από την Βανέσα Παραντί να καταθέσει στη δίκη εναντίον της εφημερίδας που επρόκειτο να διεξαχθεί στα μέσα Μαρτίου στο Λονδίνο αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

«Γνωρίζω τον Τζόνι εδώ και πάνω από 25 χρόνια. Ήμασταν μαζί επί 14 χρόνια και μεγαλώσαμε μαζί τα δύο παιδιά μας», υπενθυμίζει η Γαλλίδα ηθοποιός στη γραπτή κατάθεσή της. «Όλα αυτά τα χρόνια ο Τζόνι ήταν ευγενικός σύζυγος και πατέρας, προσεκτικός, γενναιόδωρος και όχι βίαιος. Ποτέ δεν υπήρξε βίαιος (…) απέναντί μου», πρόσθεσε η Παραντί, η οποία χώρισε με τον Ντεπ το 2012, λίγο προτού εκείνος να συνάψει δεσμό με την Χερντ.

Οι δικηγόροι του Ντεπ είπαν επίσης ότι θέλουν να παρουσιάσουν τη μαρτυρία της Γουινόνα Ράιντερ, με την οποία εκείνος διατηρούσε σχέση τη δεκαετία του 1990.

Η Ράιντερ εξήγησε ότι «δεν καταλαβαίνει» τις κατηγορίες της Χερντ εναντίον του, διαβεβαιώνοντας και αυτή ότι «ποτέ, ποτέ, δεν υπήρξε βίαιος απέναντί μου».

Ο Ντεπ έχει μηνύσει για δυσφήμιση την πρώην σύζυγό του, αλλά αυτή η δίκη διεξάγεται στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα