ΕΥΖην

"Unlabeled", η capsule συλλογή του Louis Pisano για τη Levi's, προς τιμήν της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+


Τον Louis Pisano επέλεξε το Dazed για να σχεδιάσει μια capsule συλλογή για τη Levi's.

Η κολεξιόν "Unlabeled" έχει στόχο να τιμήσει την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ και στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, ο σταρ της κολεξιόν, το ζωγραφισμένο στο χέρι τζάκετ Sherpa, τέθηκε σε δημοπρασία.

«Παιδί, πάντα σκιτσάριζα διάφορα και ζωγράφιζα κολεξιόν, αλλά δεν είχα ποτέ καμία ιδέα για τη διαδικασία που απαιτείτο για να το υλοποιήσω αυτό» εξομολογείται ο σχολιαστής θεμάτων μόδας και θιασώτης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
Χρησιμοποιώντας κομμάτια που δεν είχαν πωληθεί και επεμβαίνοντας ιδιοχείρως με χρώματα, ο Pisano δημιούργησε έναν αριθμό δημιουργιών, ώστε η εμφάνιση να στάζει (στην κυριολεξία). Εκτός από το ότι πρόσθεσε ροζ, κίτρινες και μωβ σταλαγματιές πάνω στα τζιν, σχεδίασε ασορτί μακό και τζάκετ, μια σε παστέλ χρώμα φόρμα εργασίας, ένα hoodie και ένα T-shirt με πάνω του τη φράση "Not sorry for drippin'".

Pisano, Levi's

 
Αναφερόμενος στο θέμα της κολεξιόν, λέει ότι θέλει να επανοηματοδοτήσει το «drippin'» – σημαίνει "super cool" – και εξηγεί ότι το θέμα έχει να κάνει με το «να μη ντρέπεσαι γι' αυτό που είσαι».
 
Ελπίζει ότι αυτοί που θα φορέσουν κομμάτια της κολεξιόν θα έχουν «μια αίσθηση χαράς, διασκέδασης και ευφορίας». «Δεν είναι μόνον διασκεδαστικό να τα κοιτάς και διασκεδαστικό να τα φοράς, αλλά συμβάλλετε επίσης σε έναν πραγματικά σπουδαίο σκοπό» προσθέτει.

«Ποτέ δεν φοβήθηκα να είμαι διαφορετικός. Το να είσαι διαφορετικός είναι τρόπος να ανοίγεις τα μάτια των ανθρώπων, καμιά φορά όχι μόνον να βάζεις σε δοκιμασία τον εαυτό σου αλλά να βάζεις σε δοκιμασία άλλους, και να προκαλείς το στάτους κβο» υπογραμμίζει.
 
Τιμώντας τη συνεργασία, το Dazed δημοπραττησε το τζάκετ Sherpa και, κατόπιν επιλογής του Pisano, τα έσοδα θα διατεθούν στην Transgender Europe (TGEU) η οποία αγωνίζεται για την ισότητα των τρανς σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία.

Διαβάστε επίσης