Ασφαλιστική Αγορά

Unit Linked προγράμματα ετοιμάζει η CNP Ζωής


Ικανοποιητικά είναι τα νέα για την διοίκηση της CNP Ζωής όπως αποτυπώνουν τα στοιχεία του πρώτου 6μηνου. Όπως επισημαίνεται, με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ασφαλιστική ανάγκη, το 1ο εξάμηνο του 2018, η CNP ΖΩΗΣ διατήρησε υψηλά τα ποσοστά ικανοποίησης των 89.145 πελατών. Κατά τα λοιπά, η CNP διευρύνει το επόμενο διάστημα την γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει δίνοντας έμφαση εκ νέου σε αποταμίευση - επένδυση - σύνταξη, καθώς αναμένεται να λανσάρει σύγχρονα unite linked προϊόντα. Συγκεκριμένα, με τα νέα unit linked προγράμματα (εφάπαξ και περιοδικών καταβολών), που προσαρμόζονται στο προφίλ κάθε πελάτη, η εταιρία έρχεται να καλύψει ανάγκες αποταμίευσης συγκεκριμένων μακροχρόνιων στόχων όπως: εκπαιδευτική αποκατάσταση, συνταξιοδότηση, ή/και δημιουργία εφάπαξ μελλοντικού κεφαλαίου.

Στα βασικά σημεία του πρώτου 6μηνου, ενδεικτικά, η εταιρεία:

  • Εμπλούτισε τις ασφαλιστικές καλύψεις εντάσσοντας πρωτοποριακά προγράμματα Σοβαρών Ασθενειών ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ξεχωριστές ανάγκες του άνδρα, της γυναίκας και του παιδιού (Bonjour Man´s Care, Bonjour Woman´s Care, Bonjour Kid´s Care).
  • Ανακοίνωσε την ένταξη της νέας παροχής συμπληρωματικής ασφάλισης «Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ασθένεια ή Ατύχημα» στην οικογένεια των προϊόντων της, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τον κλάδο ζωής στον οποίο έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση τον τελευταίο χρόνο.
  • Ανέπτυξε τις εργασίες της, σχεδιάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα, κυρίως σε ομαδική βάση, τα οποία απέδωσαν καρπούς.
  • Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το Δίκτυο Συνεργατών της, ανέλυσε τις προτάσεις τους με στόχο τη βελτίωση των υφιστάμενων προγραμμάτων.
  • Με την καρδιά ανάπτυξης κάθε Ασφαλιστικής Εταιρίας να κτυπά στους Συνεργάτες της, η CNP ΖΩΗΣ διεύρυνε το Δίκτυο Συνεργατών της προσελκύοντας και εκπαιδεύοντας 52 νέους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.
  • Υλοποιώντας το εξωστρεφές επιχειρησιακό της πλάνο, η Εταιρία σύναψε Στρατηγικές Συνεργασίες με κοινή προοπτική την επίτευξη ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων.