ΕΥΖην

"Unfinished": Το πρώτο βιβλίο της Priyanka Chopra


Η Priyanka Chopra Jonas πρόσθεσε και τη «συγγραφική» ιδιότητα στο βιογραφικό της.

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και κινηματογραφική παραγωγός παρουσίασε την προηγούμενη Παρασκευή το εξώφυλλο του επερχόμενου πρώτου βιβλίου της, "Unfinished".

Τα απομνημονεύματα διερευνούν την ιστορία της Priyanka Chopra, τα παιδικά της χρόνια στην Ινδία, το πώς έγινε σταρ του Bollywood και στη συνέχεια του Hollywood και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των παιδιών και των γυναικών, το πώς έχασε τον πατέρα της από καρκίνο και τον γάμο της με τον Nick Jonas των Jonas Brothers.

«Είμαι γέννημα της παραδοσιακής Ινδίας και της αρχαίας σοφίας της και της σύγχρονης Ινδίας και της αστικής βουής της. Η ανατροφή μου ήταν πάντοτε μια συγχώνευση των δύο Ινδιών και της Ανατολής και της Δύσης» ανέφερε η Τσόπρα σε δήλωσή της.

Στην περιγραφή του βιβλίου αναφέρεται: «Οι αναγνώστες που αναζητούν μια ματιά σε αυτό που χρειάζεται για να επιτύχει κάποιος στη μαζική ινδική κινηματογραφική βιομηχανία θα το βρουν εδώ και θα βρουν επίσης μια ειλικρινή περιγραφή των προκλήσεων που αντιμετώπισε η Priyanka στην καριέρα της, τόσο στην Ινδία όσο και στο Χόλιγουντ. Το αποτέλεσμα είναι ένα βιβλίο που είναι τρυφερό, αστείο, ζωντανό, εμπνευσμένο, τολμηρό και επαναστατικό. Όπως και η ίδια η Priyanka Chopra.
 
Το "Unfinished" θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 19 Ιανουαρίου 2021.

Διαβάστε επίσης