ΕΥΖην

Τζόνι Ντεπ: Συμβιβάστηκε με τους μάνατζερ και αναλαμβάνει την ευθύνη των οικονομικών του


Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό κατέληξε ο Τζόνι Ντεπ με τους πρώην μάνατζερ του και φαίνεται ότι αποφάσισε να αναλάβει τις ευθύνες του, αφού αυτοί έδειξαν ότι ο ίδιος προκάλεσε την οικονομική του κατρακύλα

Η δίκη είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα, επί  αγωγής που είχε καταθέσει ο ηθοποιός, με την οποία ισχυρίζονταν ότι οι μάνατζέρ του ξόδεψαν εκατομμύρια χωρίς την άδειά του.

Η εταιρεία Management Group, που χειρίζονταν τις υποθέσεις του Ντεπ υπέβαλε έγγραφα, που αποκάλυπταν ότι ο σταρ δαπανούσε 2 εκατ. δολάρια το μήνα για κρασί, κατοικία, γιοτ και προσωπικό.

Ο ίδιος ο Ντεπ είχε δηλώσει στο Rolling Stone σε πρόσφατη συνέντευξη: «Είναι προσβλητικό να πω ότι ξόδεψα 30.000 δολάρια για κρασί, γιατί ήταν πολύ περισσότερο».

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Management Group είχε οριστεί για τις 15 Αυγούστου, αλλά το Variety αναφέρει ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε για την υπόθεση στο Page Six: «Ο Τζόνι Ντεπ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πετύχει μία συμφωνία διακανονισμού... Η δίκη που θα γινόταν εναντίον της Management Group -και η διευθέτηση - αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι ο Τζόνι είναι αποφασισμένος να αναλάβει αποφασιστική δράση για να προστατεύσει την προσωπική και καλλιτεχνική του φήμη, προς το συμφέρον της οικογένειάς του και της σταδιοδρομίας του».

Διαβάστε επίσης