Πολιτική

Τζανακόπουλος: Η αντίδραση ΝΔ - ΚΙΝΑΛ στο σκάνδαλο Novartis είναι ενοχική


"Η πανικόβλητη αντίδραση της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ γύρω από το σκάνδαλο Novartis δεν είναι μόνο αλλοπρόσαλλη. Είναι ξεκάθαρα ενοχική" αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα", τονίζοντας ότι οι πρωτοφανείς επιθέσεις κατά δικαστικών λειτουργών, επιβεβαιώνουν "ότι ουδόλως ενδιαφέρονται για την ανεξαρτησία της δικαστικής εξουσίας, όταν αυτή διερευνά πεπραγμένα των κυβερνήσεών τους και στελέχη τους".      

"Η εποχή της ομερτά όμως έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και αυτό πρέπει να το κατανοήσουν ακόμη και όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους νόμιμους και αιώνιους ιδιοκτήτες της χώρας" προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.      

Αναφερόμενος στο Γαλάτσι, σημειώνει ότι με τη μαζικότητα της συγκέντρωσης "μπήκε στο περιθώριο το φαντασιακό που καλλιεργούν ο κ. Μητσοτάκης και ο τερατώδης μηχανισμός προπαγάνδας του και ήρθαν στο προσκήνιο οι πολίτες", προσθέτοντας ότι "η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης νομίζουν ότι αρκεί η στήριξη από τους ολιγάρχες και τα μεγάλα μιντιακά συγκροτήματα για να κερδίσει την πολιτική μάχη".       

"Το ιδεολογικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, δεν αλλάζει, αλλά ενισχύεται. Διότι πλέον ακόμα περισσότεροι πολίτες στρέφονται προς τις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύει ο δικός μας πολιτικός χώρος" σημειώνει, κάτι "λογικό από τη στιγμή που η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ταυτίζεται με τη Δεξιά".       

Υπογραμμίζει δε, ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα και στις ευρωεκλογές του Μαΐου και στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου".