Πολιτική

Τσίπρας: Οι υποσχέσεις Μητσοτάκη που ΔΕΘαγίνουν ποτέ πραγματικότητα


Με σποτάκια μικρής διάρκειας, υπό τον γενικό τίτλο “οι υποσχέσεις Μητσοτάκη που ΔΕΘαγίνουν ποτέ πραγματικότητα”, ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να προϋπαντήσει τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ.

Εν όψει της αποψινής ομιλίας του κ.Μητσοτάκη στο Βελλίδειο και της αυριανής συνέντετξης Τύπου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπενθυμίζει, μέσω των social media, την αναντιστοιχία των περσινών εξαγγελιών με τη σημερινή πραγματικότητα, ενώ μέχρι το απόγευμα θα “βγουν” και νέα βίντεο.

Τα σημερινά σποτ είναι αφιερωμένα στις υποσχέσεις για περιορισμό της ανεργίας και στην "αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος”, ενώ στα δύο χθεσινά στηλιτεύονται οι υπέρογκες αυξήσεις στο ρεύμα, οι ανατιμήσεις στα βασικά είδη και οι “καλύτερες δουλειές” που δεν ήλθαν.

Ενδεικτικά σε ένα από τα σποτ τονίζεται: "Μετά από αυτό το βίντεο, 45% των καταναλωτών έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και οι απλήρωτοι λογαριασμοί φτάνουν το 1 δις. ευρώ».

Η αντίστιξη αφορά τις περσινές υποσχέσεις του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ για τις επικείμενες αυξήσεις στο ρεύμα: «Κάνουμε μία πολύ σημαντική παρέμβαση μαζί με τη ΔΕΗ ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις όποιες αυξήσεις των τιμών του ρεύματος».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις