Πολιτική

Τσαπανίδου σε Μάντζο: O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει μιλήσει για προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία το κόμμα


«Με έκπληξη παρακολούθησα την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ», σχολιάζει η Πόπη Τσαπανίδου σε δήλωση-απάντηση της προς τον κ. Μάντζο.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι αφορμή υπήρξε το ερώτημα που έθεσε «για τον σκοπό των παρακολουθήσεων του μισού πολιτικού συστήματος από το παράκεντρο εξουσίας με ευθύνη του πρωθυπουργού», «ερώτημα που εκπορεύεται από την πεποίθησή μου ότι δεν υπήρξαν λόγοι εθνικής ασφάλειας για τις παρακολουθήσεις». Σχολιάζει ότι «εξάλλου και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει μιλήσει για προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ» και προσθέτει πως «αν ο κ. Μάντζος έχει άλλη άποψη, ας το δηλώσει ξεκάθαρα».

Εν είδει υστερόγραφου στην απάντηση της, η κυρία Τσαπανίδου παραπέμπει τον κ. Μάντζο, «που έσπευσε να με χαρακτηρίσει συνωμοσιολόγo και ψεκασμένη, στις προ πέντε ημερών δηλώσεις του κ. Γερουλάνου». «Είναι και αυτός ψεκασμένος συνωμοσιόλογος;», σχολιάζει απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα