Επιχειρήσεις

Τράπεζα Ηπείρου: Χορηγός στον 13o αγώνα Lake Run στη λίμνη Ιωαννίνων


Η τράπεζα Ηπείρου στήριξε για τρίτη συνεχή χρονιά  τη συμμετοχή των αθλητών στον αγώνα του 13ου Lake Run, ο οποίος έλαβε χώρα στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Ιωαννίνων. Ειδικότερα, απένειμε χρηματικά έπαθλα στους νικητές και νικήτριες των τριών πρώτων θέσεων των 30χλμ. του αγώνα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία χιλιάδων κατοίκων της περιοχής που παρακολούθησαν τον αγώνα, στον οποίο αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα αγωνίστηκαν ατομικά στα 5,10 και 30 χιλιόμετρα, ενώ κατά το αγωνιστικό διήμερο πραγματοποιήθηκαν παράλληλοι αγώνες για ΑΜΕΑ, μητέρες με καρότσι και οικογένειες.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Ηπείρου Ιωάννης Βουγιούκας, ο οποίος βράβευσε τους νικητές του αγώνα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που η τράπεζά μας, η τράπεζα Ηπείρου έχει δυναμική παρουσία στη γιορτή του αθλητισμού της πόλης μας, επιβραβεύοντας την αριστεία, την υπομονή και επιμονή των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η οποία διέπει τον οργανισμό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, εδώ και 40 χρόνια, αποτελεί για εμάς δέσμευση και καθήκον όχι μόνο να παρέχουμε ανταγωνιστικά προϊόντα και άριστες τραπεζικές υπηρεσίες στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα και την ευρύτερη οικονομία της Ηπείρου,  αλλά να στηρίζουμε  ουσιαστικά την τοπική κοινωνία και τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες που οργανώνει. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και ένα μεγάλο μπράβο στους συμμετέχοντες!»

Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά) διακρίνονται: Ο Ιωάννης Βουγιούκας, διευθύνων σύμβουλος της συνεταιριστικής τράπεζας Ηπείρου, οι πρώτοι τρεις νικητές του αγώνα των 30χλμ και η Μερόπη Τζούφη, βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ