Κοινωνική Ευθύνη

Τρ. Πειραιώς: «Παιχνίδια και Όνειρα» με τα ΓΕΝΝΑΙΑ Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ


Με προσήλωση στις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας για την προστασία και τη στήριξη της κοινωνίας, ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς ενισχύει τα τελευταία χρόνια το έργο της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Με αφορμή την έναρξη του καλοκαιριού, το Σάββατο 1 Ιουνίου,  20 παιδιά του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και 20 Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, ηλικίας 5 – 8 ετών, μαζί με τους γονείς τους πέρασαν ένα διασκεδαστικό πρωινό στο φιλόξενο χώρο της ΕΛΕΠΑΠ. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδραστική παράσταση «Το ταξίδι του Ονείρου» που προσέφερε η κ. Εσμεράλδα Τσίχλη, με την ομάδα της, ενώ όλα μαζί έπαιξαν στην ειδικά διαμορφωμένη Πρότυπη Παιδική Χαρά της ΕΛΕΠΑΠ. 

Παιδιά και γονείς, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είχαν την ευκαιρία να συνυπάρξουν δημιουργικά, να μάθουν για τη διαφορετικότητα, την αποδοχή, την αξία της προσπάθειας και να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον για όλους.