ΕΥΖην

Τώρα επιτρέπεται να ζηλέψουμε: ο Ed Sheeran θα κάνει διακοπές για 1,5 χρόνο!


Μπορεί να μην "τον έχουν πάρει τα χρόνια", όμως ο Ed Sheeran χρειάζεται επειγόντως διακοπές. Και αυτό σκοπεύει να κάνει για τον επόμενο ενάμιση χρόνο!

Ο νεαρός τραγουδοποιός ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα 18μηνο διάλειμμα από τις εμφανίσεις του μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας μαμούθ, Divide, που είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ.

Έχοντας κάνει 280 εμφανίσεις από τον Μάρτιο του 2017, ο Sheeran είπε στο πλήθος:

«Όπως ίσως ή μήπως δεν ξέρετε, έχω ξεκινήσει την περιοδεία Divide εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια και αυτή είναι η τελευταία μέρα. Είναι κάτι γλυκόπικρο για μένα. Αγαπώ ότι είστε εδώ και το τερματίζουμε στο Ίπσουιτς. Αυτή είναι η τελευταία συναυλία μου για ίσως 18 μήνες».

«Μου είπαν πριν έρθω ότι έχω παίξει σε εννέα εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι η μεγαλύτερη περιοδεία που έγινε ποτέ. Ήταν μια συναισθηματική ημέρα για πολλούς ανθρώπους στα παρασκήνια» συνέχισε.

Ο τραγουδιστής συνέκρινε την ολοκλήρωση της περιοδείας του με τον χωρισμό από μια κοπέλα με την οποία είχε μακροχρόνια σχέση, προσθέτοντας: «Ακούγεται περίεργο, αλλά ήταν μια μακρά περίοδος».

Η περιοδεία Divide είναι και επίσημα η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ. Τα κέρδη της ξεπέρασαν τα 775,6 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πωλήθηκαν 8,9 εκατομμύρια εισιτήρια σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης