Πολιτική

Τον διορισμό των νέων προέδρων ανακοίνωσε η UPS

Η UPS ανακοίνωσε σήμερα το διορισμό του Nando Cesarone ως Πρόεδρο της UPS Europe και του Ross McCullough ως Πρόεδρο της UPS Asia Pacific.

«Ο Nando και ο Ross έχουν εξασκήσει τις ηγετικές τους δεξιότητες μέσα από ένα ευρύ φάσμα εργασιών ανά τον κόσμο και είμαι σίγουρος πως θα έχουν σημαντική επίδραση ως Πρόεδροι των περιοχών της Ασίας-Ειρηνικού και της Ευρώπης,» δήλωσε ο Jim Barber, πρόεδρος, UPS International. «Όπως πολλά από τα στελέχη μας, και οι δύο ξεκίνησαν την καριέρα τους ως εκφορτωτής και οδηγός, αντίστοιχα, αποδεικνύοντας την εστίασή μας τόσο στην ανάπτυξη ηγεσίας αλλά και τον προγραμματισμό της εξέλιξης» προσέθεσε.

Ο Cesarone, βετεράνος της UPS με  25 χρόνια προϋπηρεσία , θα είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες της UPS σε 56 χώρες και περιοχές και για περισσότερους από 45.000 εργαζόμενους. Η Ευρώπη είναι η μεγαλύτερη περιοχή δραστηριοποίησης της UPS πέραν των Ηνωμένων Πολιτειών, συμβάλλοντας περίπου το μισό των πάνω από 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε διεθνή  λειτουργικά κέρδη για το 2015. Μέχρι πρότινος, ο Cesarone κατείχε τη θέση του Προέδρου της UPS Asia Pacific.

Γεννημένος στο Τορόντο του Καναδά, ο Cesarone έχει περάσει από ποικίλες διεθνείς θέσεις κλειδιά στο management της UPS, όπως Country Μanager για τις Αυστρία, Ουγγαρία και Ελβετία, Πρόεδρος για τη Βορειοανατολική Ευρώπη, Operations Manager για την UPS Canada και πρόεδρος της UPS Asia Pacific. Όσο ήταν στην Ασία, επέκτεινε τη παρουσία της UPS σε υπάρχουσες αγορές και στη Μιανμάρ. Επίσης επέβλεψε τους επιταχυμένους χρόνους μεταφοράς  εντός της Ασίας για πάνω από 35 εμπορικές γραμμές που συνδέουν 41 αγορές, καθώς επίσης λάνσαρε νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του εκτελωνισμού, υπηρεσιών trade management, καθώς και σιδηροδρομικές μεταφορές από την Κίνα στην Ευρώπη. Επίσης, διατέλεσε σημαντικό ρόλο στην αλλαγή του UPS brand  στην Ασία με το “Made in China 2.0”, μία ολοκληρωμένη εκστρατεία επικοινωνίας.

Ο Cesarone διαδέχεται τη Cindy Miller, που επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες ως πρόεδρος της UPS Global Freight Forwarding.

«H Cindy Miller ηγήθηκε της περιοχής της Ευρώπης σε μία συναρπαστική περίοδο με επιχειρηματική απόδοση ρεκόρ και μία ιστορική επέκταση του Ευρωπαϊκού δικτύου της UPS στην Κολωνία της Γερμανίας, κόστους 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Καθώς η Cindy επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες  για να αναλάβει τον ρόλο της προέδρου της UPS Global Freight Forwarding, θα ήθελα να την ευχαριστήσω για την ηγεσία της,» δήλωσε ο Barber.

Ο McCullough ήρθε στην UPS το 1984 και μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Corporate Development Manager.  Από τη θέση του Προέδρου της UPS στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, ο McCullough θα ηγηθεί μίας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές στον κόσμο, με ευθύνη για πάνω από 40 χώρες και περιοχές σε όλη την Ασία. Ο McCullough εργάστηκε σαν Corporate Strategy Manager και ηγήθηκε βασικών ενεργειών όπως η ανάπτυξη και το λανσάρισμα του  Strategic Planning and Execution Process (SP&E), ενώ πραγματοποίησε επενδύσεις και καθιέρωσε στρατηγικές σχέσεις με κορυφαία εταιρεία μεταφορών στην Ασία.

Παλαιότερες θέσεις του McCullough στην UPS, περιλαμβάνουν αυτές του Marketing Manager των Ηνωμένων Πολιτειών, θέσεις κλειδιά στον τομέα του marketing, καθώς επίσης τη διαχείριση της ενσωμάτωσης μετά την εξαγορά και την ανάπτυξη σχέσεων για τη Mail Boxes Etc. στην Ευρώπη, θέτοντας βάσεις στην επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις